Transfer service

Vår transfer kör er till- och från Arlanda flygplats på beställning, gäster kontaktar hotellet när de vill bli hämtade och lämnade på Arlanda Airport hållplats 11 terminal 4 dygnet runt. 
Observera! Mellan kl 04.00 - 08.00 kör vår transfer buss endast varje hel- och halv timme.


Best Western Arlanda Hotellby +46 (0) 8 597 897 00,
Best Western Plus Park Airport Hotel +46 (0) 8 591 111 00,

Det finns också en inhägnad och TV-övervakad långtidsparkering till ett extra förmånligt pris för dig som gäst.

Hotellets läge är perfekt för att samla lokala och inflytelserika deltagare för konferenser, möten, evenemang, kick-off eller utbildningar. I de ljusa mötesrummen kan upp till 125 personer träffas, naturligtvis med den allra senaste tekniken - inklusive möjligheter till videokonferenser.
WiFi är naturligtvis tillgängligt i hela hotellet och är, liksom det välutrustade gymmet, gratis för hotellets gäster. Hotellets restaurang serverar väl tillagade rätter med inspiration från hela världen och den populära hotellfrukosten serveras från kl. 04.00 för dem som har ett tidigt flyg att passa.

Familjen Azizsson hälsar dig varmt välkommen till Best Western Plus Park Airport Hotel.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.