Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Här finns möjligheter till både träning och motion

Rekreation är en viktig och efterfrågad del av en lyckad hotellvistelse. Framförallt för de av våra gäster som reser mycket i jobbet innebär den vardagliga motionen ett efterlängtat avbrott från arbetsveckans stressiga tempo. 

Även i samband med konferens, kickoff eller andra typer av företagsevent kan fysiska aktiviteter vara ett uppskattat inslag för de medverkande deltagarna. Ofta är det till och med så att resultaten av möten eller konferensen förbättras av att deltagarna har haft möjlighet att röra på sig mellan varven. Bättre koncentration, tålamod, humör och kreativa idéer är bara några av följderna av ett besök på gymet eller efter en powerwalk i de natursköna motionsspåren. 

I samband med mindre konferenser eller möten på vårt hotell nära Arlanda kan ett besök på den närliggande Arlandastads golfklubb vara ett utmärkt alternativ. Här hittar ni en vacker och erkänt kvalitativ golfbana som passar utmärkt när ni vill flytta mötet utomhus eller tvärtom bryta av arbetet på ett trevligt sätt. En perfekt uppföljning av morgonens besök på vår frukostbuffe, en härligt välsmakande del av boendet på detta hotell nära Arlanda.

Om ni inte vill ge er ut på en hel golfrunda så är det alltid möjligt att öva svingen eller putteknik på golfklubbens övningsgreen eller utslagsplats.

För dig som har bokat familjerum på vårt hotell nära Arlanda och som behöver hjälp med att aktivera ungdomarna i familjen så kan ett besök på vårt välutrustade gym vara ett bra alternativ. Här finns ett stort utbud av redskap för olika träningsformer för gäster i olika åldrar. Om du istället har små barn rekommenderar vi en promenad i de närliggande motionsspår eller helt enkelt lugn och ro framför TV:n framför någon av de barnkanaler som vi erbjuder. 

Läs mer om de olika tränings- och motionsmöjligheterna här nedanför. 

Välutrustat gym

Gymmet är utrustat med träningsredskap från Träningsspecialisten, som står för hög kvalitet och funktionalitet. Här hittar du bland annat hantlar, fria vikter, gymmaskiner, träningscyklar, löpband och pilatesbollar. Gymmet har öppet dygnet runt, 7 dagar i veckan och tillhandahåller TV, vatten och handdukar.

Motionsspår

I närliggande Sköndalsskogens naturreservat, finns ett elupplyst motionsspår. Du väljer mellan slingor på 2,5 eller 5 kilometer. En karta över området finns i receptionen. 

Arlandastads Golfklubb

Golfaren kan passa på att gå en avkopplande runda på välrenommerade Arlandastads Golfklubb ett stenkast från hotellet, eller kanske öva på svingen eller putten på klubbens utslagsplats eller övningsgreen. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.