Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Ett hotell vid Arlanda flygplats

Det första som möter gästen som kliver innanför hotellets entré är den välkomnande brasan och det inbjudande loungeområdet. Läs mer...
Det här är hotellets hjärta och här vill man dröja sig kvar för att arbeta, äta, ta en drink eller bara koppla av och umgås med övriga gäster.Hela hotellet har genomgått en totalrenovering, och vi är oerhört stolta över resultatet. Målsättningen har genom hela projektet varit att alla - oavsett nationalitet - ska känna sig som hemma på detta hotell i Arlanda. Resultatet är elegant, tidlöst om ombonat. Varenda detalj har noga handplockats - från de utvalda designmöblerna till den dova, jordnära färgskalan som andas 60-tal, som en blinkning till byggnadens arkitektur. Bilderna på väggarna, i hissfoajén, namnen på mötesrummen och inriktningen på menyn är en kärleksförklaring till Stockholm – ett tema som återkommer i många detaljer genom hela hotellet. Närheten till huvudstaden och till Arlanda flygplats är något som präglar hela hotellkonceptet, och något som vi vill lyfta fram rent inredningsmässigt. Det estetiskt vackra och tilltalande blir på så vis lika viktigt som det mer funktionsmässiga och bekväma. Tack vare denna välplanerade och smakfulla design fulländas upplevelsen av Park Airport Hotel. 
Nytt designkoncept ger mervärde!! Läs mer...
Alla våra rum är modernt och stilrent inredda. För den som väljer att ägna kvällen åt arbete eller vila är förutsättningarna därmed optimala. I hotellets gemensamma utrymmen finns det desto fler möjligheter till sociala och avslappnande möten. För oss har det varit viktigt att bygga upp ett hotell som inte begränsar gästerna till sina egna rum. 

Tvärtom vill vi uppmuntra de boende att ta del av övriga utrymmen. Att njuta av fantastiska smakupplevelser i restaurangen eller luta sig tillbaka med en god dryck i baren eller i loungen. För dig som uppskattar en bra start på dagen ingår alltid en smakrik frukostbuffé på vårt hotell nära Arlanda. Denna öppnar alltid redan klockan fyra på morgonen så att även du som ska med tidiga avgångar ska hinna äta. 


Hotellets designkoncept har vuxit fram under ett tätt samarbete mellan hotellchefen Birgitta Azizsson och inredningsarkitekt Malin Ångström. Vi är övertygade om att hotellets nya inredning innebär helt nya mervärden för våra gäster, och direkt påverkar de boendes känsla av hotellet.  
Hotell med parkering nära Arlanda flygplats!! Läs mer...
 Hela hotellet är miljöcertifierat av Svanen. Det är resultatet av att vi valt att aktivt engagera oss i det dagliga miljöarbetet. Certifieringen gäller för verksamheten som helhet och omfattar alltifrån användning av miljövänliga produkter, samt förbrukning och hantering av kemikalier, vatten och el. Även vår transferbuss, som löpande kör våra gäster till och från flygplatsen är en miljöbesparande åtgärd. Vi är ett hotell med långtidsparkering i Arlanda och erbjuder alltid förmånlig parkering för de av våra gäster som ska ut och resa och som inte vill behöva oroa sig för bilen 

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar över hotellets koncept eller arbetssätt. Passa samtidigt på och fråga om våra aktuella erbjudanden, kampanjer och konferensanläggningar på vårt hotell i Arlanda.

FAQ

Vilka tider får man använda gymmet?
Svar: Våra gäster har fri tillgång till gymmet 24h .

Har ni en a la carte restaurang och vilka tider har den  öppet?
Svar : ja, det har vi , den är öppen mellan 17.00-22.00

Var kan man hitta menyn?
Svar: Den finns under restaurang på vår hemsida.

Vilken tid får man tidigast checka in?
Svar: In check startar från kl.14.00 men vi i mån av tillgängliga rum kan vi checka in lite tidigare.

Vilken tid måste man checka ut?
Svar : Man måste checka ut senast kl. 12.00
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.