Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Välj ett hotell nära Arlanda flygplats och Stockholm Airport City

Arlanda är en viktig utgångspunkt för resenärer, flygbolag, besökare och anställda. Men mycket satsas just nu också på att bygga upp Stockholm Airport City, en flygplatsstad med utrymme för fler företag och arbetstillfällen. 

För oss på Park Airport Hotel, ett hotell nära Arlanda flygplats, känns denna utveckling som ett helt naturligt steg. Inte bara för att det gör det möjligt för allt fler att resa ut i världen, utan också för att det förbättrar förutsättningarna för tillväxt och möten. Helt nödvändiga faktorer när det kommer till globalt och internationellt företagande. I takt med att allt fler verksamheter etablerar sig kommer Stockholm Airport City att växa upp till en dynamiskt nav, med goda möjligheter att boka mötesrum i Arlanda samt för transport till Stockholmsregionen såväl som till andra länder. 

Service, läge och tillgänglighet

Men, Arlanda är inte bara en plats att komma till eller åka ifrån. Det ska också vara en plats för bekväma vistelser och det oavsett om man är här för att arbeta eller som privatperson. 
Park Airport Hotel ska vara en del av allt detta och vi arbetar aktivt för att möta våra gästers behov av tillgänglighet, service och smakfull design. Vi är också ett hotell med förmånlig långtidsparkering i Arlanda, perfekt för både kortare och längre parkeringsbehov. 
Naturligtvis erbjuder vi även lokaler och paketlösningar för er som söker bekvämt boende eller familjerum på ett hotell nära Arlanda.

Med miljön i fokus

Liksom satsningen på Stockholm Airport City så arbetar Park Airport Hotel medvetet med miljö och hållbarhet, även ur social och ekonomisk aspekt. Hela hotellet är miljöcertifierat vilket bland annat märks i vår hantering av vatten, el och kemikalier. Vi erbjuder även en gratis transferbuss för smidig transport mellan hotellet och flygplatsen. 

Välkommen till framtidens hotell, i framtidens flygplatsstad!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.