Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

Best Western Arlanda Hotellby  - ditt hotell nära Arlanda

Välkommen till familjeägda Arlanda Hotellby. Vårt läge, bara fem minuter från Stockholm Arlanda Airport och 30 minuter från Stockholm City gör att hotellet passar lika bra för individuella gäster som för grupper och konferensdeltagare. För alla som vill bo eller mötas nära Arlanda Flygplats. Hotellrummen ligger i 17 charmiga gårdshus som tillsammans med ett bevarat torp med tillhörande gärdsgård, formar en gemytlig liten by. 

En gratis transferbuss avgår till och från Stockholm Arlanda Airports samtliga terminaler varje hel- och halvtimme. Bussen utgår varje hel och halvtimme från hotellet. Som boende på hotellet har du också tillgång till en inhägnad och TV-övervakad långtidsparkering. Alltid till ett extra förmånligt pris för våra gäster. 

Arlanda Hotellbys är ett idealiskt hotell nära Arlanda flygplats för företag som önskar samla både lokala och influgna deltagare för konferenser, möten, events, kick-off eller utbildningar. I de ljusa möteslokalerna kan upp till 125 personer mötas, naturligtvis med den allra senaste tekniken - inklusive möjligheter till videokonferens.
 WiFi finns självklart att tillgå i hela hotellet och är, liksom det välutrustade gymmet med bastu, gratis för hotellets gäster. Hotellets restaurang serverar vällagade rätter med inspiration från hela världen och den uppskattade hotellfrukosten serveras redan från kl. 04.00 för dem som har ett tidigt flyg att passa. Vi i Familjen Azizsson är också ägare av restaurang Ebenist och systerbaren Pharmarium i Gamla stan, mitt i centrala Stockholm. Arbetet med de olika krogkoncepten har lärt oss  värdet av smakrika mat- och dryckupplevelser samt högklassiga service. 
Varmt välkommen till Arlanda hotellby och vårt hotell nära Arlanda flygplats - redan idag!

www.arlandahotellby.se 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse