Om oss och vårt systerhotell Best Western Arlanda Hotellby

Vi tror att ditt nästa hotell när du flyger via Arlanda kommer bli Park Airport Hotel. Vi har fräscha och prisvärda hotellrum i flera prisklasser korta 5 minuter från flygplatsen och en halvtimme från Stockholm. Reser ni bort en längre tid erbjuder vi även inhägnad långtidsparkering. Självklart får du långtidsparkera hos oss för ett reducerat pris om du är gäst på hotellet när du flyger via Arlanda. Hos oss bjuds du alltid på en frukostbuffé som den perfekta starten på dagen. Du som gäst har även möjligheten att ta del av våra erbjudanden, som bland annat flera olika vip-paket. Paket som passar utmärkt för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om.

Det finns även fyra konferenslokaler på hotellet som tillsammans med närheten till Arlanda gör hotellet till ett självklart val för affärsresenären som letar efter den ultimata lösningen för möten och konferens. Att resa ska vara enkelt och det blir inte enklare än att vara gäst på Park Airport Hotel.

Vårt systerhotell Arlanda Hotellby

Välkommen till familjeägda Arlanda Hotellby. Med ett läge bara fem minuter från Arlanda och 30 minuter från Stockholm City passar hotellet lika bra för individuella gäster som för grupper och konferensdeltagare. Ett hotell för alla som vill bo eller mötas nära Arlanda. Hotellrummen ligger i 17 charmiga gårdshus som tillsammans med ett bevarat torp med tillhörande gärdsgård, formar en gemytlig liten by. 

En gratis transferbuss avgår dygnet runt till och från Stockholm Arlanda Airport terminaler 2, 3 och 4. Som boende på hotellet har du också tillgång till en inhägnad och TV-övervakad långtidsparkering. Alltid till ett extra förmånligt pris för våra gäster.  

Arlanda Hotellby är ett idealiskt hotell nära Arlanda för företag som önskar samla både lokala och influgna deltagare för konferenser, möten, events, kick-off eller utbildningar. I de ljusa möteslokalerna kan upp till 125 personer mötas, naturligtvis med den allra senaste tekniken - inklusive möjligheter till videokonferens. WiFi finns självklart att tillgå i hela hotellet och är, liksom det välutrustade gymmet med bastu, gratis för hotellets gäster. Hotellets restaurang serverar vällagade rätter med inspiration från hela världen och den uppskattade hotellfrukosten serveras redan från kl. 04.00 för dem som har ett tidigt flyg att passa.

Varmt välkommen till oss på Park Airport Hotel och vårt systerhotell Arlanda hotellby.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.