Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

Hotell med trygg och prisvärd långtidsparkering vid Arlanda

Tidig avgång? Inga problem. Park Airport hotel är ett hotell med långtidsparkering. Dessutom erbjuder vi fri transfer till och från Arlanda flygplats för dig som vill resa bekvämt, tryggt och prisvärt. Du låter helt enkelt bilen stå kvar på hotellets långtidsparkering medan du är borta.

Långtidsparkering Arlanda - priser

Dygnspriset för långtidsparkering vid Arlanda är kraftigt reducerat för dig som är gäst på hotellet – du betalar endast 350 kr per vecka (ordinarie pris 700 kr). Under din vistelse på hotellet är parkering naturligtvis helt gratis. Vår långtidsparkering vid Arlanda är TV-övervakad så att din bild står tryggt och säkert under tiden som du är ute och reser. 

Tillgängligheten till parkering och mötesrum på vårt hotell i Arlanda underlättar också för företag och konferensdeltagare. Kanske kommer några av konferensdeltagarna med bil, några med flyg och andra med tåg? Hotellets läge gör det lika enkelt för alla att komma hit. Det tar cirka 30 minuter till Stockholm City och 5 minuter till flygplatsen.

FAQ

Var kan jag hoppa på er transferbuss?
Svar: utanför alla terminaler på hållplats 11.

Behöver man boka transfer?
Svar: Nej, bussen åker på linjetrafik, den utgår var 40:e minut från hotellet.

Var kan man hitta information om er transfer ute på Arlanda?
Svar: det finns hålltider på samtliga hållplatser med kontaktuppgifter till hotellet.

Hur lång tid tar transfern till Arlanda?
Svar: Det tar ca 17 minuter till Arlanda.

Har ni inhägnad långtidsparkering?
Svar: Ja , det har vi.

Förvarar ni bilnyckeln hos er?
Svar: Ja , det går bra att lämna in er bilnyckel, den förvaras i ett kassaskåp.

Vad kostar långtidsparkering?
Svar: det kostar 75 kr per dygn och 350 kr per vecka i samband med boende men 600 kr per vecka och 86 kr om man ska bara parkera. 
Kontakta oss för frågor gällande parkering

Hotell med långtidsparkering vid Arlanda

Att vi är ett hotell nära Arlanda flygplats med parkering innebär en mycket smidig och kostnadsbesparande lösning i jämförelse med vad det kostar att parkera på Arlanda  flygplats parkering. Du behöver heller oroa dig över själva transporten till Arlandas terminaler eftersom vår snabba och tillgängliga shufflebuss kör var 40:e min. mellan hotellet och flygplatsen. Bussen är både gratis och miljövänlig, kör dygnet runt och stannar utanför samtliga terminaler. Om du landar nattetid, mellan kl. 00.00 och 04.00, behöver du bara lyfta på luren så kommer chauffören och hämtar dig vid din terminal. 

Övernattning på Park Airport Hotel underlättar även i samband med de där tidigaste resorna. Oavsett om du reser själv och i arbetet eller med familj så riskeras ingen värdefull nattsömn och du hinner både vakna till och äta frukostbuffé på vårt hotell nära Arlanda i lugn och ro. Vår frukost Best Breakfast öppnar nämligen redan vid klockan 4 på morgonen. Utmärkt för resenärer som ska med de de riktigt tidiga avgångarna på morgonen.

Boka boende på ett hotell med långtidsparkering nära Arlanda flygplats

Liksom vår à la carte-meny erbjuder vår frukost många smaker, ingredienser och råvaror som uppskattas även av de yngsta familjemedlemmarna. Det minskar risken för hungriga magar. Lågt blodsocker och en flygresa av gnäll och gråt. Om det är så att ni har behov av specialkost av något slag är ni naturligtvis också varmt välkomna att kontakta oss så tar vi fram en lösning för just era behov. Detta utan att göra avkall på den goda smaken.

Arlanda flygplats parkering - erbjudanden

Vissa perioder under året erbjuder vi förmånliga paketlösningar som inkluderar boende och långtidsparkering på hotell vid Arlanda flygplats till bra priser. Välkommen att kontakta oss för att få reda på mer information om våra erbjudanden just nu.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.