Hotell med trygg och prisvärd långtidsparkering vid Arlanda

Tidig avgång? Inga problem. Park Airport hotel är ett hotell med långtidsparkering. Dessutom erbjuder vi fri transfer till och från Arlanda flygplats för dig som vill resa bekvämt, tryggt och prisvärt. Du låter helt enkelt bilen stå kvar på hotellets inhägnade & kameraövervakade långtidsparkering medan du är borta. Pris från 399kr/vecka.

Långtidsparkering Arlanda - priser

Just nu bjuder vi på en hel veckas långtidsparkering för dig som är gäst på hotellet – du som inte övernattar betalar endast 399 kr per vecka. Under din vistelse på hotellet är parkering naturligtvis helt gratis. Vår långtidsparkering vid Arlanda är inhägnad & kameraövervakad så att din bild står tryggt och säkert under tiden som du är ute och reser. 
Obs! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast när du ringer eller mailar in din bokning till +46 (0)8 591 111 00/ info@parkairporthotel.se 

Prislista långtidsparkering
0 kr för 1 vecka i samband med boende och 399 kr för 1 vecka utan boende. 
399 kr för 2 veckor i samband med boende, 699 kr för 2 veckor utan boende.
699 kr för 3 veckor i samband med boende, 899 kr för 3 veckor utan boende.
899 kr för 4 veckor i samband med boende, 1099 kr för 4 veckor utan boende.
Pris per dag: 65kr

För bokning, maila till info@parkairporthotel.se eller ring +46 [0]8 591 111 00

FAQ

Var kan jag hoppa på er transferbuss?
Svar: På Terminal 5, busshållsplats 14.

Behöver man boka transfer?
Svar: Ja, ring till +46 (0)8 591 111 00 efter att du hämtat ditt bagage, för att boka transfer.

Var kan man hitta information om er transfer ute på Arlanda?
Svar: Det finns hålltider på samtliga hållplatser med kontaktuppgifter till hotellet.

Hur lång tid tar transfern till Arlanda?
Svar: Det tar ca 7 minuter till Arlanda.

Har ni inhägnad långtidsparkering?
Svar: Ja , det har vi.

Förvarar ni bilnyckeln hos er?
Svar: Ja , det går bra att lämna in er bilnyckel, den förvaras i ett kassaskåp.
Kontakta oss för frågor gällande parkering

Hotell med långtidsparkering vid Arlanda

Att vi är ett hotell nära Arlanda flygplats med parkering innebär en mycket smidig och kostnadsbesparande lösning i jämförelse med vad det kostar att parkera på Arlanda  flygplats parkering. Vår transfer hämta och lämnar mellan hotellet och flygplatsen på beställning. Bussen är både gratis och miljövänlig.Vi har ingen transfer service mellan kl.00.00-04.00.
Övernattning på Park Airport Hotel underlättar även i samband med de där tidigaste resorna. Oavsett om du reser själv och i arbetet eller med familj så riskeras ingen värdefull nattsömn och du hinner både vakna till och äta frukostbuffé på vårt hotell nära Arlanda i lugn och ro. Vår frukost Best Breakfast öppnar nämligen redan vid klockan 04.00 på morgonen. Utmärkt för resenärer som ska med de de riktigt tidiga avgångarna på morgonen.

Boka boende på ett hotell med långtidsparkering nära Arlanda flygplats

Liksom vår à la carte-meny erbjuder vår frukost många smaker, ingredienser och råvaror som uppskattas även av de yngsta familjemedlemmarna. Det minskar risken för hungriga magar. Lågt blodsocker och en flygresa av gnäll och gråt. Om det är så att ni har behov av specialkost av något slag är ni naturligtvis också varmt välkomna att kontakta oss så tar vi fram en lösning för just era behov. Detta utan att göra avkall på den goda smaken.

Arlanda flygplats parkering - erbjudanden

Vissa perioder under året erbjuder vi förmånliga paketlösningar som inkluderar boende och långtidsparkering på hotell vid Arlanda flygplats till bra priser. Välkommen att kontakta oss för att få reda på mer information om våra erbjudanden just nu.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.