Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

Hotell med trygg och prisvärd långtidsparkering i Arlanda

Tidig avgång? Inga problem. Park Airport hotel är ett hotell med långtidsparkering. Dessutom erbjuder vi fri transfern till och från Arlanda flygplats för dig som vill resa bekvämt, tryggt och prisvärt.

Du låter helt enkelt bilen stå kvar på hotellets TV-övervakade långtidsparkering medan du är borta. Dygnspriset är kraftigt reducerat för dig som är gäst på hotellet – du betalar endast 350 kr per vecka (ordinarie pris 600 kr). Under din vistelse på hotellet är parkering naturligtvis gratis. 

Tillgängligheten till parkering och mötesrum på vårt hotell i Arlanda underlättar också för företag och konferensdeltagare. 

Att vi är ett hotell med långtidsparkering nära Arlanda innebär en mycket smidig och kostnadsbesparande lösning i jämförelse med vad det kostar att parkera på flygplatsens egen parkering. Du behöver heller oroa dig över själva transporten till Arlandas terminaler eftersom vår snabba och tillgängliga shufflebuss kör varje hel- och halvtimme mellan hotellet och flygplatsen. Bussen är både gratis och miljövänlig, kör dygnet runt och stannar vid hållplats 11 utanför samtliga terminaler. Om du landar nattetid, mellan kl. 00.00 och 04.00, behöver du bara lyfta på luren så kommer chauffören och hämtar dig. 

Övernattning på Park Airport Hotel underlättar även i samband med de där tidigaste resorna. Oavsett om du reser själv och i arbetet eller med familj så riskeras ingen värdefull nattsömn och du hinner både vakna till och äta frukostbuffé på vårt hotell nära Arlanda i lugn och ro. Vår frukost Best Breakfast by Tina, som är framtagen av kocken Tina Nordström, öppnar nämligen redan vid klockan 4 på morgonen. Utmärkt för resenärer som ska med de arla avgångarna. 

Boka boende på ett hotell med långtidsparkering nära Arlanda flygplats

Liksom vår à la carte-meny erbjuder vår frukost många smaker, ingredienser och råvaror som uppskattas även av de yngsta familjemedlemmarna. Det minskar risken för hungriga magar. Lågt blodsocker och en flygresa av gnäll och gråt. Om det är så att ni har behov av specialkost av något slag är ni naturligtvis också varmt välkomna att kontakta oss så tar vi fram en lösning för just era behov. Detta utan att göra avkall på den goda smaken.

Vissa perioder under året erbjuder vi förmånliga paketlösningar som inkluderar boende och långtidsparkering till bra priser. Välkommen att kontakta oss för att få reda på mer information om våra erbjudanden just nu. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse