Hos oss på BW Plus Park Airport hotel kan du konferera tryggt och säkert! Just nu bjuder vi på varmrätten!

När du bokar din konferens hos oss ingår alltid fri transfer med våra miljövänliga bussar, till- och från Arlanda (och/eller Märsta Station). Väl på plats kan ni sedan tryggt och säkert konferera i våra lokaler, som rymmer upp till 130 personer.

Boka er konferens innan den sista December 2023, så bjuder vi på varmrätten vid middagen. Obs! Gäller vid bokning av konferens i helpension! Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi bjuder på varmrätten

Boka er konferens innan den sista December 2023, så bjuder vi på varmrätten vid middagen. Obs! Gäller endast vid bokning av konferens i helpension. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Kaffepauser

Under kaffepauserna, dukas en mängd godsaker upp för att möta såväl kroppens som själens behov, och tillföra mötesdeltagarna maximal energi. 

Måltider

Gruppens måltider planeras speciellt av hotellets köksmästare och serveras i hotellets restaurang och loungeområde, vars moderna design inspirerar till samtal, idéutbyten och nya tankebanor. 

Rekreation

Mötesdeltagare som vill sträcka på benen under en paus, kan ta en tur i närliggande motionsspår eller få igång blodomloppet i hotellets gym.

Skicka din förfrågan här.

Konferenslokaler

        
   Lokal Bio Skol  StyrelseU-bordÖar 
   Gamla Stan 5635262634 
   Stadshuset 1812141016 
   Riddarholmen 3618141624 
   Skeppsbron 4022201824 
   Stora Oktagonen 130108 30 38105 
          

De fyra flexibla konferenslokalerna är ljusa, fräscha och utrustade med den senaste tekniken. Följande ingår alltid i priset för en konferens här:
• Projektor
• OH
• Block och pennor
• WiFi
• Frukt
• Vatten

Konferenslokalerna

Konferens vid Arlanda Flygplats
Boka konferensanläggningar på hotell nära Arlanda, fri transfer dygnet runt!
Boka hotell nära Arlanda med konferens- och mötesrum. Vår anläggning erbjuder utmärkta övernattningsmöjligheter och tillgång till exempelvis business room nära Arlanda i samband med kurser, flerdagarskonferenser och liknande event. Hotellet har ombonade och trivsamma rum i olika storlekar och med plats för upp till fyra personer. 

Det är dock inte bara vårt läge och våra utrymmen som gör Park Airport Hotel till en utmärkt mötesplats. Mat- och rekreation är andra viktiga delar av en lyckad konferens och även inom de områdena siktar vi på bästa möjliga service. I vår restaurang, som hänger nära samman med vår mysiga lounge och bar, serveras en väl genomarbetad meny av svenska och franska rätter. Här finns något för alla, oavsett om du önskar en lättare eller mer mångfacetterad måltid. Naturligtvis kan du enkelt komplettera matupplevelsen med en härligt smakfull dessert eller en söt cognac.

I vår dryckesmeny kan du och dina kollegor välja mellan alltifrån vin, öl, drinkar och naturligtvis även goda alkoholfria alternativ. Luta er tillbaka i våra bekväma loungefåtöljer och slappna av framför vår mysiga eldstad. De bästa diskussionerna och mest produktiva mötena sker inte alltid i konferensrummen utan ibland under mer avslappnade och tillbakalutade former.  

Till frukost rekommenderar vi naturligtvis ett besök på vår frukostbuffe, en viktig del av boendet på detta hotell nära Arlanda.

Hotell med långtidsparkering och som erbjuder god tillgänglighet är bra alternativ i samband med konferenser, möten eller andra typer av företagsevent. En annan viktig faktor är också lokalernas läge. Rent geografiskt är det viktigt att välja konferenslokaler efter gästernas förutsättningar och behov. Ska både lokala och långväga gäster delta är det till exempel bra att välja lokaler som ligger nära en flygplats. Då kan gästerna enkelt transportera sig till hotell med mötet direkt efter landning. 

Park Airport Hotell är ett hotell med mötesrum och med närhet till Stockholm och Arlanda Flygplats. Detta gör anläggningen till en perfekt samlingspunkt för ett möte, konferens eller kick-off för både lokala och långväga deltagare. I de toppmoderna konferenslokalerna kan upp till 56 personer konferera bekvämt Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WiFi.

Den bästa konferensen ger också deltagarna möjlighet till bensträckare, mingel och pauser. Därför har vi tagit fram bra lösningar för kaffepauser med många olika godsaker som tillför god och positiv energi till mötesdeltagarna. För denna typ av sällskap och förbokade event tar vår skicklige köksmästare också fram passande lunchalternativ. Ni kan med andra ord vara helt säkra på att ingen av medarbetarna eller era partners ska gå hungriga. 

För de företag eller verksamheter som anordnar flerdagarsevent rekommenderar vi också deltagarna att besöka vårt välutrustade gym. Här finns både löpband, motionscyklar, pilatesbollar, vikter och liknande. Den som hellre vi motionera utomhus kan besöka den närliggande golfbanan eller de el-upplysta motionsspåren.
Kontakta oss för information elle
Varför boka hotell med mötesrum i Arlanda?
Här är några av fördelarna med att boka hotell med mötesrum:

• Tidseffektiva möten för lokala och långväga deltagare
• Möjligheter till både dagkonferenser och möten med övernattning
• En projektledare finns med dig hela vägen - från offert till genomförande
• Gratis parkering för alla deltagare
• Fri transfer till och från Arlanda samt möjlighet till transport till Märsta
• En tekniker finns på plats för att säkerställa att allting flyter på som planerat

Även mötesdeltagare blir förstås omfamnade av hotellets familjära atmosfär och förstklassiga service: 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.