Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Hotell i Arlanda med hög standard & ombonade enkelrum

Den minsta rumstypen har samma ombonade känsla som övriga delar och utrymmen av hotellet. De är ett passande alternativ för den som reser ensam – oavsett om syftet med resan är arbete eller privat. Dessa mindre rumstyper kan också vara ett alternativ i samband med konferenser eller möten. Framförallt om några eller många av deltagarna kommer långväga ifrån är övernattning i singelrum ofta det mest efterfrågade alternativet. 

På grund av detta är vårt hotell med mötesrum i Arlanda en perfekt lösning för företag som planerar att bjuda in anställda eller partners.

Vi har alternativen för dig som söker standard singelrum eller standard dubbelrum i Arlanda. Alla våra rumstyper är framtagna med tanke på de av våra gäster som vill ägna vistelsen åt arbete eller som behöver vila ut innan eller efter en resa. Våra lugna och avskalade rumsinredningar är ett direkt resultat av detta.

Även om dessa rum är förhållandevis små så innebär det dock inte att de inte erbjuder god komfort. Tvärtom är de välplanerade och utrustade med bland annat högkvalitativ säng, fräscha badrum, bekväma möbler, smart-TV. För den som önskar förvara värdesaker eller personliga handlingar som pass eller liknande har varje rum också ett eget kassaskåp. 

Enkelrum med hög standard & prisvärd långtidsparkering i Arlanda

Förutom detta ingår också WiFi, frukostbuffén Beast Breakfast , gratis parkering under vistelsen, entré till vårt välutrustade gym och gratis transferbuss mellan Park Airport Hotel och Arlanda flygplats. Eftersom vi är ett hotell med långtidsparkering i Arlanda kan du som gäst hos oss alltid parkera till riktigt förmånligt pris – perfekt till exempel i samband med en längre resa. 

Stimulerande samtal och möten 

För dig som vill göra hotellvistelsen till en social och kreativ upplevelse med fokus på samtal så finns det också alla möjligheter till detta. Park Airport Hotel är ett hotell i Arlanda som är uppbyggt kring idén att de gemensamma utrymmena aktivt ska stimulera till personliga möten och upplevelser. Det är något alldeles speciellt med att landa i vår restaurang och avnjuta en välsmakande måltid eller att luta sig tillbaka med en god dryck i den  avslappnande och stämningsfulla loungen. 

När den tidiga kvällen sedan övergått till en senare timme så kan du som gäst sedan vända tillbaka till ditt rum och känna hur du verkligen varvat ner. 

Dagen kan sedan avslutas med en värmande kopp te framför TV:n, innan du slutligen bäddar ner dig. Kontakta oss för att boka rum på vårt hotell i Arlanda – redan idag! 
Intresserad av att boka ett Standard single-rum?

Denna rumstyp är utrustad med: 

• Säng (105 cm) från Hilding
• Helkaklat badrum med dusch 
• Bekväm och generös fåtölj 
• Arbetsplats  
• Vattenkokare för kaffe/te 
• Kassaskåp 
• Hårtork
• 40-tums Smart-TV 

Följande ingår alltid i priset: 

• WiFi
• Entré till gym 
• Frukostbuffé
• Transfer till och från Arlanda 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.