Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Hotell i Arlanda med dubbelrum av hög standard

Många av gästerna på vårt hotell i Arlanda vill bo i dubbelrum. Ett lite större rum med gott om yta för att två personer ska kunna bo bekvämt. Liksom i fråga om singelrummen så är alltid dubbelrummen utrustade med fräscha badrum med dusch och högkvalitativa sängar. 

Eftersom dubbelsängen består av två fristående 90-sängar är det enkelt att skjuta isär dem om så önskas, och därför passar de både för kärleksparet, vänner eller kollegor. 

För er som har viktigt att arbete att utföra under vistelsen på vårt hotell nära Arlanda flygplats så är rummet en utmärkt plats. De avskalade arbetsplatserna här ger ett effektivt och produktivt fokus som bidrar till snabba, användbara resultat. Därefter är ni välförtjänta av ett välsmakande mål mat i vår restaurang. Välj och vraka mellan vår mångfacetterade à la carte-meny av franska och svenska delikatesser, eller luta er istället tillbaka i vår avslappnande lounge. 

Här arbetar professionell och serviceinriktad barpersonal som hjälper er med alla eventuella önskemål om dryck och tilltugg. Vi erbjuder till exempel ett brett utbud av smakrika cocktails, viner, whiskey, kaffedrinkar men naturligtvis också flera alkoholfria alternativ och soft drinks. 

Boka dubbelrum av hög standard och ät gott på hotell i Arlanda

Du som istället är mer intresserad av dessert och söta smaker erbjuder vi exempelvis chokladbrownie med hallon och grädde, chokladtryfflar eller vaniljglass med hjortron och rostade mandlar. För dig som blev mätt efter maten är istället ett glas cognac ett bra alternativ. 

Välsmakande och välkomponerad mat är ett viktig fokusområde för oss och löper som röd tråd genom vårt hotellkoncept.  Oavsett om det är fråga om lunch, middag eller frukost så anpassar vi alltid menyn efter årstid och använder alltid de bästa, oftast lokalt producerade råvarorna. Testa till exempel den frukostbuffé som vårt hotell i Arlanda stolt bjuder alla boende på . Denna bygger på en tanke om att erbjuda god, hälsosam mat som också smakar gott. 

Vi är också noggranna med att ta fram alternativa rätter eller lösningar för de av våra gäster som lider av allergier eller överkänslighet. Dock är vi tacksamma för om du redan i samband med bokning informerar oss om eventuella behov av anpassningar.

Hotell i Arlanda med långtidsparkering och dubbelrum & av hög standard

Förutom frukost ingår alltid entré till vårt gym och fri parkering när du bor hos oss. För dig som är intresserad av rekreation i form av golf eller en joggingtur i de närliggande motionsspåren så finns det möjligheter här. Du som är gäst hos oss parkerar också väldigt förmånligt på vår långtidsparkering. Hör gärna av dig redan idag för att boka business room eller dubbelrum av hög standard i Arlanda, eller för att få mer information om våra olika erbjudanden. 

Läs mer om rummens utrustning i listan här nedanför:

• 2x90 cm säng från Hilding
• Helkaklat badrum med dusch 
• Bekväm och generös fåtölj
• 40-tums Smart-TV 
• Arbetsplats  
• Vattenkokare för kaffe/te 
• Kassaskåp 
• Hårtork

Följande ingår alltid i priset: 

• WiFi
• Entré till gym 
• Frukostbuffé
• Transfer till och från Arlanda 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.