Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Välj ett hotell i Arlanda med komfortabla business-rum

Våra fem business-rum passar utmärkt för dig som vill kunna njuta av det där lilla extra och maximal komfort. Här finns en generös King size-säng, en väl tilltagen loungehörna med Nespresso-bryggare och gott om plats för vila och produktivitet.

Om du på grund av arbete eller andra anledningar föredrar att spendera hotellvistelsen på rummet så kan du alltid vara säker på att verkligen hitta hem i dessa rum. Naturligtvis erbjuder vi också room service om du även önskar inta dina måltider på rummet. Allt för att du som resenär ska få bästa möjliga start på din resa, oavsett om det är fråga om semester eller jobb.

Business-rummen på vårt hotell i Arlanda passar också när du som företagsrepresentant önskar bästa möjliga behandling och boendeförutsättningar för speciellt inbjudna partners och gäster. Vi vet hur viktigt det är med bra kundkontakter och vet att god service kan vara helt avgörande för hur gästerna upplever vistelsen. Istället för att boka standard enkelrum eller standard dubbelrum i Arlanda så kan en lyxig rums typ av det här slaget skapa mervärde och vara en god investering för framtiden.

Välkomna gästerna till business-rum på hotell med långtidsparkering i Arlanda

För dig med företagskunder på besök så kan vi alltid också vara behjälpliga när ni behöver mötes- eller konferenslokaler. Oavsett om ni är ett begränsat antal deltagare eller en större grupp med upp till 56 personer så erbjuder vårt hotell i Arlanda lokaler för just era behov.

Är du osäker på hur du kan lägga upp ditt event på bästa sätt så erbjuder vi också stöttning via projektledare som kan hjälpa dig hela vägen från planering till genomförande. Naturligtvis ingår all nödvändig teknisk utrustning som WiFi, projektor och en tekniker finns alltid på plats för att säkerställa att allt fungerar just i enlighet med era önskemål. Alla deltagare parkerar också alltid gratis på hotellets parkering. 

I vår restaurang kan du och kollegorna också samlas för att njuta av smakrik mat och dryck. Samla kraft och energi inför fler möten och samtal. På Park Airport Hotel finns något för alla sinnen, och vi erbjuder även lösningar för dig som önskar boka business room i Arlanda. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.