Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra hotellrum

Välkomnande och ombonade hotellrum i Arlanda
Under din vistelse på Park Airport Hotel kan du alltid njuta av ombonade sovrum med sköna sängar och nya fräscha badrum. Den nyligen genomförda renoveringen av vårt hotell i Arlanda har bidragit till ett nytt och genomarbetat designkoncept som ger en känsla av det det där lilla extra. 

Du som bokar rum hos oss kan tack vare detta räkna med en vistelse som sträcker sig långt bortom en vanlig hotellövernattning  och som innebär en härlig upplevelse för alla sinnen. 

Naturligtvis har vi passande lösningar för alla behov och förutsättningar. För privat- eller affärsresenären som reser ensam, för kärleksparet, barnfamiljen och för företagets konferensdeltagare. Sammanlagt erbjuder vi hela 124 hotellrum som är fördelade på sex rumstyper med utrymme för upp till fyra personer. 

Välj mellan vanliga singel- eller dubbelrum eller de utrymmesmässigt mer generösa Business room twin, familjerum eller De luxe. Barn under 6 år bor alltid gratis i en förälders säng.
Parkering, rekreation och transfer för bästa komfort
Oavsett vilken typ av av rym som passar dig bäst så ingår gratis WiFi, frukostbuffé och entré till gymmet. För flygresenärer ingår också en smidig transferbuss till och från flygplatsen. Denna avgår från hotellets entré varje hel- och halv timme och hämtar våra gäster utanför terminal 2, 3 och 4. Perfekt när du vill slippa stressa med bil och dyra parkeringsavgifter. Vår prisvärda långtidsparkering är då ett smidigare och mer prisvärt alternativ i samband med resa. Läs mer här
Familj? Boka rum på ett hotell nära Arlanda flygplats
Några av våra standardrum är utrustade med en så kallad ”connecting door” till angränsande hotellrum. Dessa lösningar kallar vi för familjerum då de passar utmärkt för familjer på upp till fyra personer som vill bo på ett hotell nära Arlanda.

Bara för att ni reser flera tillsammans så ska ni inte behöva trängas. För många av våra gäster börjar semestern redan i och med vistelsen hos oss och därför strävar vi alltid att kunna erbjuda en avslappnad, trevlig vistelse – för alla. Kontakta hotellet för bokning och mer information om dessa rum: info@parkairporthotel.se
Ett hotell för alla behov
Park Airport Hotel är ett hotell i Arlanda för alla, oavsett rörelsefunktion, andra typer av nedsättningar, allergier eller behov av specialkost. På grund av detta strävar vi i alla lägen efter att kunna erbjuda den bästa tillgängligheten. Även flexibilitet är ett helt grundläggande ledord i vårt service- och kundfokuserade arbete. 

För att säkerställa att vi möter dina behov på bästa möjliga sätt är vi tacksamma för att du uppger dina önskemål i samband med att du bokar boende hos oss. På så vis blir det lättare för oss att avgöra vilket rum som passar dina förutsättningar bäst. För dig som önskar mesta möjliga komfort och utrymme erbjuder vi till exempel rumstyperna business room eller de luxe room på vårt hotell i Arlanda.

Söker du standard enkelrum eller dubbelrum i Arlanda? Kontakta oss gärna för mer mer information om våra olika rum, kampanjer och erbjudanden.

FAQ

Vilken tid får man tidigast checka in?
Svar: In check startar från kl.14.00 men vi i mån av tillgängliga rum kan vi checka in lite tidigare.

Vilken tid måste man checka ut?
Svar : man måste checka ut senast kl. 12.00
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.