Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

Alltid smakrik mat och frukostbuffé på ditt hotell nära Arlanda 

Vem har sagt att det är tråkigt att bo på flygplatshotell? Här finns mat och dryck av hög klass och den stora, ombonade loungen fungerar som en kombinerad bar, restaurang, lounge och arbetsplats. Inredningen är modern men ledig och överallt finns snygga, designade detaljer att vila ögonen på. 

Vid varje bord finns eluttag för dator och laddare. Här samlas gäster under dygnets alla timmar för att arbeta, äta, koppla av med en bok eller drink. Andra väljer att samlas kring TV:n eller umgås vid den mysiga och värmande brasan som finns här. 

Gemensamhetsutrymmena i detta hotell nära Arlanda är utformade för att uppmuntra till samtal och möten. Vi vill att alla ska känna att det finns mycket energi att hämta i lokalerna och att stämningen i lokalerna direkt också bidrar till ett mervärde för våra gäster. 

Måltiderna serveras med stolthet

Utöver att vi är ett hotell nära Arlanda flygplats med parkering, unik service och tillgänglighet så är smakrik mat och dryck är ett av våra främsta fokusområden. Som ägarfamilj av Park Airport Hotel sätter vi stor stolthet i att alla våra gäster ska få uppleva en fantastisk måltid och på menyn finns delikatesser från det svenska och franska köket. 

À la carte-menyn, som serveras dagligen mellan kl. 17.00 och 23.00 varieras alltid beroende på säsong och inkluderar i hög utsträckning lokalt producerade och ekologiska råvaror. Maten avnjuts alltid bäst tillsammans med en noga utvald dryck av den kunniga personalen. 

Se a la carté-menyn här

För konferensdeltagare och andra förbokade grupper serveras även lunch. Var noggrann med att alltid meddela om eventuella allergier eller specialkostbehov, som exempelvis laktos- eller glutenintolerans. Vi erbjuder också alternativ för vegetarianer och veganer.

Best Breakfast frukostbuffé  – en del av upplevelsen!

Att frukosten är en viktig del av hotellupplevelsen, vet alla som arbetar och bor på hotell. 


För dig som gäst innebär det att frukosten garanterat håller högsta klass. Bland annat är de råvaror som serveras i högsta möjliga grad närproducerade och ekologiska, det finns alltid hembakat bröd, färskbryggt kaffe och ett stort urval nyttiga godsaker. Du som vill få den bästa starten på dagen bör passa på och besöka frukostbuffén på vårt hotell i Arlanda som serveras från kl. 04.00 fram till 9.30 alla dagar. Eftersom buffén öppnar så tidigt är det inga problem för dig som ska med en tidig anslutning från Arlanda flygplats att både hinna med en rejäl portion frukost och vår smidiga transferbuss. 

FAQ

Ingår frukost i rumspriset?
Svar: ja det gör det.

Vilken tid serverar ni frukost?
Svar: Vi serverar frukost alla dagar mellan 04.00-09.30.
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy