Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Alltid smakrik mat och frukostbuffé

Meny Vip paket!

Gör vistelsen på Park Airport Hotel än mer speciell och skäm bort dig själv eller någon du tycker om med vårt populära Vip paket där ni själva bestämmer vad ni vill ska ingå. Låt det väl smaka med allt från god tryffelchoklad med bär, härlig fruktfat till ost och charktallrik samt goda drycker. 

Kombinera ditt eget Vip paket genom att välja mellan nedanstånde:
Obs! Bokning sker via vår reception senast 24 h innan ankomst.

Chokladtryffel med bär     145 kr
Skuren frukt     155 kr
Ost tallrik     195 kr
Chark tallrik 195 kr
En flaska mousserande vin      545 kr
En flaska rött/ vitt vin     495 kr
Blombukett 195 kr

Lovepaket!

 Överraska med förstklassig
övernattning. På rummet står en flaska mousserande vin och ett härligt
frukt/tryffelchoklad fat vid incheckning.

Vip på rummet!

Varför inte överraska med blommor eller en flaska vin till
rummet! Beställ något gott tilltugg att äta vid ankomst så att ni
står er till middagen. Portions storlek anpassat för 1-2 personer.

Frukt med bubbel!

checka in på rummet och möts av ett glas bubbel med säsongens härliga frukter.

Vem har sagt att det är tråkigt att bo på flygplatshotell? Här finns mat och dryck av hög klass och den stora, ombonade loungen fungerar som en kombinerad bar, restaurang, lounge och arbetsplats. Inredningen är modern men ledig och överallt finns snygga, designade detaljer att vila ögonen på. 

Vid varje bord finns eluttag för dator och laddare. Här samlas gäster under dygnets alla timmar för att arbeta, äta, koppla av med en bok eller drink. Andra väljer att samlas kring TV:n eller umgås vid den mysiga och värmande brasan som finns här. 

Gemensamhetsutrymmena i detta hotell nära Arlanda är utformade för att uppmuntra till samtal och möten. Vi vill att alla ska känna att det finns mycket energi att hämta i lokalerna och att stämningen i lokalerna direkt också bidrar till ett mervärde för våra gäster. 

Vi serverar med stolthet både lunch, middag eller frukostbuffé på vårt hotell nära Arlanda

Utöver att vi är ett hotell nära Arlanda flygplats med parkering, unik service och tillgänglighet så är smakrik mat och dryck är ett av våra främsta fokusområden. Som ägarfamilj av Park Airport hotel sätter vi stor stolthet i att alla våra gäster ska få uppleva en fantastisk måltid och på menyn finns delikatesser från det svenska och franska köket. Detta oavsett om det gäller frukost, lunch eller middag.

Vår frukostbuffé vid Arlanda är perfekt för dig som vill starta dagen på bästa sätt och kanske har ett tidigt flyg att passa. Den börjar nämligen serveras redan kl. 04.00 och gör att du kan starta resan mätt och belåten. Efter en god natts sömn är det därför bara att slå dig ner i vår fräscha restaurang och sedan njuta av frukostbuffén där det finns en mängd smaskiga tillbehör att välja bland. Det spelar ingen roll om du reser med din partner, dina barn eller med ett stort gäng arbetskollegor - här finns något för alla! Det blir en skön och avslappnad start på resan där ni får tid att diskutera och umgås.

Anländer du i tid på kvällen har du också möjlighet att spana in vår middagsmeny. À la carte-menyn, som serveras dagligen mellan kl. 17.00 och 22.00 varieras alltid beroende på säsong och inkluderar i hög utsträckning lokalt producerade och ekologiska råvaror. Maten avnjuts alltid bäst tillsammans med en noga utvald dryck av den kunniga personalen. 

Se menyn här

För konferensdeltagare och andra förbokade grupper serveras även lunch. Var noggrann med att alltid meddela om eventuella allergier eller specialkostbehov, som exempelvis laktos- eller glutenintolerans. Vi erbjuder också alternativ för vegetarianer och veganer.

Best Breakfast frukostbuffé  – en del av upplevelsen!

Att frukosten är en viktig del av hotellupplevelsen är välkänt bland alla som arbetar och bor på hotell. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på frukostbuffén. Vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare och vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att ni ska få bestämma själva hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, hemgjorda ströblandningar m.m. att toppa din tallrik med. Låter det som en bra idé? Välkommen till vår frukostbuffé!

FAQ

Ingår frukost i rumspriset?
Svar: Ja det gör det.

Vilken tid serverar ni frukost?
Svar: Vi serverar frukost alla dagar mellan 04.00-09.30.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.