Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

Hotell med business rum nära Arlanda flygplats 

Park Airport Hotel är ett hotell med business rum nära Arlanda flygplats. Denna typen av rum utmärks av samma ombonade och trivsamma inredning som våra övriga rum, men har dessutom generösare ytor och fler bekvämligheter. Perfekt för den som önskar maximal komfort under vistelsen på Park Airport Hotel. 

De båda sängarna kan stå tillsammans eller skjutas isär. Liksom i fallet med våra vanliga dubbelrum passar denna rumstyp alltså för alltifrån kärlekspar till kollegor och för vänner som reser tillsammans. 

Tack vare det extra utrymmet kan våra business room twin också fungera som lösning för er som söker prisvärda familjerum på vårt hotell nära Arlanda flygplats.
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Boka konferensanläggningar på vårt hotell i Arlanda

För er som önskar mesta möjliga avslappning från rummet erbjuder vi alltid snabb och smidig room service just efter era specifika önskemål. Ett bra alternativ för företag, konferensdeltagare och  gäster som har arbete att utföra och inte vill avbryta det hektiska schemat med en middag i vår mysiga restaurang. 

När arbetet är avklarat finns det naturligtvis möjlighet att luta sig tillbaka i vår mysiga lounge och bar. Där serverar vår serviceinriktade och kompetenta personal smakfulla drycker och tilltugg för den som önskar.

Frukostbuffé på vårt hotell i Arlanda

Föredrar du att aktivera dig snarare än att luta dig tillbaka inför natten? Inga problem. Vi erbjuder alltid gratis entré till vårt välutrustade gym med alltifrån löpband, motionscyklar, vikter och pilatesbollar. Efter ett besök här är det lätt att somna gott och på så sätt ladda upp inför påföljande äventyr. Glöm inte att dessutom avnjuta välsmakande vår välsmakande och hälsosamma frukostbuffé för bästa möjliga start på resan. Den håller alltid öppet mellan klockan 4.00 och 9.30. 

När du checkar ut från ditt business rum för att åka vidare till flygplatsen kan du lämna bilen på vår långtidsparkering, alltid till förmånligt pris för dig som gäst hos oss. Därefter tar du vår smidiga transferbuss till terminalen. Shuttleturen går var 40:e minut, är naturligtvis gratis  och tar bara några få minuter. 

Kontakta oss för mer information om våra Business room twin eller om du planerar att boka familjerum på vårt hotell nära Arlanda. Vi har alltid lösningarna för dina behov och som företagare kan du också boka konferensanläggningar på vårt hotell i Arlanda.

Denna rumstyp är utrustad med: 

• 2x90 cm säng från Hilding
• Helkaklat badrum med dusch 
• Bekväm och generös fåtölj. 
• 40-tums Smart-TV 
• Arbetsplats  
• Nespresso kaffe och temaskin
• Kassaskåp 
• Hårtork
• Strykjärn med strykbord

Följande ingår alltid i priset: 

• WiFi
• Entré till gym
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy