Många fördelar med boende och långtidsparkering nära Arlanda

2017-10-05 08:26

Du som ska ut och resa och planerar att ta ett tidigt flyg kan spara tid och pengar på att boka boende på ett flygplatsnära hotell med långtidsparkering nära Arlanda. Alltid smidigt och bekvämt och utan stress .

Tack vare ett sådant upplägg riskerar du inte nattsömnen och får en bra start på dagen med mättande frukost i magen innan din avfärd till flygplatsen. Sedan är det bara att hoppa på den transfer buss som går mellan flygplatsen och hotellet.

Bilen låter du helt enkelt stå kvar där du parkerade den, vid hotellet. Där TV-övervakas den och du kan därför känna dig trygg med att den står kvar oskadad när du kommer tillbaka. Bäst av allt är dock att du som boende på hotellet alltid långtidsparkerar till väldigt förmånliga priser - även under längre resor. betydligt billigare och smidigare än om du skulle behöva använda en parkering på Arlanda flygplats

Ett hotell nära flygplatsen är också en utmärkt lösning för dig som reser med barn och med stort behovet av bra sömn och mat är ännu viktigare. 

Tillgång till en stor och trygg parkering är också viktigt för företag som anordnar konferenser eller andra typer av företagsevent på hotellet. Både lokala och mer långväga gäster ska ha möjlighet att ta sig dit utan större omständigheter och då är parkeringen i kombination med det flygplatsnära läget utmärkta förutsättningar.

Andra fördelar med att arrangera event på ett konferenshotell är bland annat följande:

Bekväma lokaler

En förutsättning för en kickoff eller konferens är att lokalerna räcker till för antalet deltagare, och att de också passar formen på eventet. Ett serviceinriktat och professionellt konferenshotell erbjuder därför flera olika typer av rum i varierande utföranden. Oavsett om det är fråga om mindre möten, utbildningar, kurser, föreläsningar eller konferenser så kan lokalerna anpassas för att matcha de rådande behoven.

Bra utrustning

Datorer, projektor, mikrofoner, block, pennor och ljudanläggning. Ett event kräver sin utrustning och för dig som arrangör är det viktigt att allting fungerar som planerat. Ett professionellt och kompetent konferenshotell erbjuder därför alltid inte bara kvalitativ utrustning utan även en tekniker som hjälper till i hanteringen av tekniken och minskar risken för problem.

Mat och dryck

En lyckad konferens eller ett event kräver regelbundna pauser, gott fika och smakrika, välkomponerade måltider. Inte bara för att det är trevligt, utan för att de långa och ofta mötespäckade dagarna kräver mycket energi och kan vara uttröttande. Tänk på att helst lägga in för många än för få pauser, allt för att förlänga deltagarnas koncentrationspann. 
  
Park Airport Hotel är ett hotell nära Arlanda som erbjuder långtidsparkering, härligt mättande frukost och bra konferensmöjligheter. Kontakta dem redan idag för mer information eller för att boka rum.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.