Långtidsparkering vid hotell nära Arlanda - ett prisvärt alternativ

Långtidsparkering vid hotell nära Arlanda - ett prisvärt alternativ

2018-03-30 14:51

Oavsett om du kör bil sällan eller ofta så är du säkert väl medveten om att det ofta kan vara svårt att hitta bra parkeringsplatser, framförallt i eller närheten av större städer.

På platser där många bor och arbetar så blir det snabbt trångt även i trafiken och detta gäller naturligtvis även platser som flygplatser och andra trafiknav.

Många gånger finns det en hel del att vinna på att vara  lite strategisk, till exempel i samband med en affärsresa. Istället för att betala stora summor för en parkering på flygplatsen är det ofta smidigare och bättre att parkera en bit ifrån flyget, förslagsvis på ett hotell nära Arlanda.

”Jaha, men hur ska jag då ta mig till Arlanda?” tänker du kanske. Inga problem. Om du väljer att ta in på exempelvis Park Airport Hotel får du inte bara tillgång till prisvärd långtidsparkering i Arlanda utan kan även åka gratis shufflebuss direkt till flygplatsen - även nattetid.

Du som boende på hotellet blir alltid erbjuden långtidsparkering i Arlanda till lägre pris, men det är möjligt även för dig som inte är gäst att stå här. Kostnaden är då högre men fortfarande väsentligt billigare än om du skulle stå parkerad på Arlanda flygplats. Naturligtvis kan du också dra av merkostnaden om du bestämmer dig att boka ett rum när du kommit tillbaka från din resa. 

Ytterligare en viktig fördel med en långtidsparkering i det här området är de lugna omgivningarna som bidrar till att du kan känna dig trygg med att din bil står i säkert förvar.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.