Inför vintersemestern - bekvämt boende och frukostbuffé på hotell nära Arlanda

2017-12-28 07:30

December är en månad av storhelger och familjefester. Men långt ifrån alla väljer att stanna kvar inom Sveriges kyliga gränser. Många lämnar istället landet till förmån för varmare och solrikare destinationer. En chans att ladda upp batterierna både fysiskt och mentalt. 

Men, semestern börjar oftast innan ni anländer till er destination, till poolkanten eller sandstranden. Ja, inte sällan i samma stund som ni börjar packa och planera. Om målet med ledigheten är att få en möjlighet att koppla av och stressa ner så är det därför en bra idé att tänka till lite extra kring alla steg av resandet. En familj som måste skynda till ett tidigt flyg och som inte förberett sig ordentligt riskerar exempelvis att få stå ut med trötta och gnälliga barn under flera dagar av semestern. 

Ett bättre alternativ är att ladda upp inför ledigheten på ett flygplatsnära hotell. Istället för sömnbrist, och skev dygnsrytm kan ni då istället inleda semestern med en god natts sömn, prisvärd parkering och smidig transport till flygplatsen. Du som tar dig tiden att njuta av en mättande och näringsrik frukostbuffé på ett hotell i Arlanda kan också vara säker på att energireserverna är uppladdade till max redan från start.

Du som väljer att boka rum och frukostbuffé på hotell nära Arlanda inför julledigheten kan också ta del av följande tjänster och erbjudanden:

Långtidsparkering

Som gäst på hotellet parkerar du naturligtvis alltid gratis, om du därefter önskar att låta bilen stå kvar även under semestern så kan du ta del av av ett förmånligt och prisvärt långtidserbjudande. Endast 350 kronor per vecka, betydligt billigare än om du till exempel skulle ta bilen till flygplatsen och parkera där.

Shufflebuss

Hur ska då du som parkerat på vår långtidsparkering ta dig vidare till flygplatsen? Ett smidigt, billigt och miljövänligt sätt är att nyttja hotellets shufflebuss som kördygnet runt, varje hel- och halvtimme. Denna är helt gratis och stannar utanför alla terminaler, närmare bestämt vid hållplats 11. Naturligtvis kan bussen hämta och köra dig till hotellet i det fall som du landar sent eller under natten. 

Slipp stress, sömnbrist och övertrötta barn som varken vill äta eller sitta still. Ta in på ett hotell med frukostbuffé i Arlanda för allra bästa uppladdning inför vinterns semester. Park Airport Hotel erbjuder personlig service, komfort och smakupplevelser för hela familjen. Boka idag! 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.