Hotell med långtidsparkering och andra faciliteter på Arlanda

Hotell med långtidsparkering och andra faciliteter på Arlanda

2018-06-29 15:29

Idag finns det en mängd olika parkeringsalternativ runt omkring flygplatserna. När du ska resa bort under en längre tid är det bästa alternativet att ställa bilen på en långtidsparkering på Arlanda. Vad räknas då som en långtidsparkering? Det betyder att du parkerar över natten och prissättningen är vanligtvis baserad per dag snarare än per timme. Det finns ofta tre typer av långtidsparkering på flygplatser - flygplatsens egna, privata parkeringar och hotellparkeringar. Ofta ligger de en bit från själva flygplatsen och du kommer därför behöva ta en transfer till den terminal du ska resa från. Priserna är betydligt lägre än de platser som gäller för daglig parkering. 

Fördelar med att parkera på en långtidsparkering på Arlanda

En större flygplats kan oftast erbjuda olika prisnivåer efter bekvämlighet och hur långt avståndet är från terminalen. Har du en tight budget kan det därför vara en god idé att undersöka vilka alternativ som finns tillgängliga utöver flygplatsens egna parkering, och på så sätt kunna spara lite pengar. Hotell med långtidsparkering Arlanda är ett perfekt alternativ för alla som behöver lämna sin bil under längre tidsperioder samtidigt som det är snällt mot plånboken. 


Parkera på långtidsparkering på Arlanda till ett bra pris

Många hotell i närheten av flygplatser erbjuder långtidsparkering, dels för gäster men också för de som inte bor där. Det är oftast ett prisvänligare alternativ än flygplatsens egen parkering och det går dessutom fort att ta sig till de olika terminalerna med shuttle bus. Från Park Airport Hotel går bussen var 40:e minut och tar dig till alla olika terminaler. Bussen är både gratis och miljövänlig och kör dygnet runt. Skulle du landa under natten, mellan kl. 00.00 och 04.00, räcker det med att du lyfter på luren så kommer chauffören och hämtar dig. Det gör hotellet till ett utmärkt val för passagerare som vill ha både bekvämlighet och bra värde för pengarna.

Parkeringen är inhägnad vilket gör att bilen står tryggt och säkert medan du är borta. Du kan dessutom lämna bilnyckeln i ett kassaskåp hos hotellet för att slippa ta med dig den på resan. På hotellet erbjuds du även fräscha rum för konferens samt mat & dryck i restaurangen som serverar både frukost, lunch och middag. Dessutom finns det gym för dem som gärna gör av med lite energi innan det är dags att sätta sig på planet. Välkommen!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.