Frukost och långtidsparkering i Arlanda bästa starten på semestern

2017-06-20 08:48

​​​För många, med bara veckor eller dagar kvar till den efterlängtade sommarledigheten är förväntningarna nu på topp.  Samtidigt är det så att en lyckad semester kräver en del planering , men det finns smidiga sätt att enkelt spara pengar och få en bra start på själva resan. 

Mycket handlar såklart om packning och transport. Om att lyckas få med hela väskor, och alla  familjemedlemmar på ett smidigt sätt utan att något tappas bort på vägen. Är det så att flyget går väldigt tidigt på morgonen,  att ni bor en bra bit från flygplatsen eller vad än värre är – en kombination av de bägge? Då är det oftast bättre att boka boende på ett närliggande  flygplatshotell med dagen innan avresa. På så vis kan ni enkelt kan ta er till nästa flygplatsen utan stress och utan att förlora viktig nattsömn. 
 
Om du nu i sommar dessutom väljer att bo på ett hotell med långtidsparkering i Arlanda så kan du parkera tryggt och gratis i upp till en vecka. 
 
Ytterligare fördelar med att ta in på ett personligt och serviceinriktat flygplatshotell är bland annat följande:
 
Frukostbuffé
 
Frukost är en viktig start på dagen , och extra viktigt är detta inför en lång och ansträngande resa. Så, passa på att njuta av hotellets varierade och välbalanserad frukostbuffé med ett stort urval av högkvalitativa råvaror – alltid  ekologiska och närproducerade . Här bjuds du också på hembakat bröd och nyttiga godsaker som laddar upp barnens batterier på allra bästa sätt. Naturligtvis öppnar frukosten redan vid 04:00 så att ni ska hinna äta innan avresan till flygplatsen.
 
Transfer
 
Bilen är parkerad och semestern kan börja på allvar. Packa in dig, familjen eller kärleken  och packningen i en smidig transferbuss som tar er till flygplatsen på bara 5 minuter. Bussarna går enligt regelbunden tidtabell och ni kan alltid vara säkra på att komma till rätt plats, utan vidare ansträngningar eller stress. Luta dig bara tillbaka och slappna av, snart är du framme .
 
Söker du hotell med långtidsparkering i Arlanda inför sommarens semester? Boka då rum på Park Airport Hotel. Vi erbjuder hotellpaket från 895 kr/rum inklusive den mumsiga frukostbuffén Best Breakfast by Tina  samt långtidsparkering  upp till en vecka och transfer. Kontakta oss redan idag för att ta del av erbjudandet som gäller mellan 22/6 och 6/8, eller läs mer om långtidsparkering Arlanda och pris på vår webbplats.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.