Detta ska du titta efter när du ska boka ett mötesrum i närheten av Arlanda

Detta ska du titta efter när du ska boka ett mötesrum i närheten av Arlanda

2019-03-30 05:26

När du planerar ett möte eller konferens med kollegor, kunder eller affärspartners är det viktigt att välja en plats dit alla lätt kan ta sig. Vad kan då passa bättre än ett hotell med mötesrum i närheten av Arlanda flygplats? På så sätt är det smidigt för svenska och utländska personer att delta och dessutom ha möjlighet att sova kvar på hotellet efteråt. Detta samtidigt som ni kommer ha tillgång till alla de faciliteter och tekniska tillbehör som man kan förvänta sig av ett modernt mötesrum idag. Nedan följer några av de viktigaste sakerna att titta efter när du ska boka hotell med mötesrum i närheten av Arlanda.

Smartboard

En smartboard ser ut precis som en klassisk whiteboard, men är utrustad med en tryckkänslig skärm och kan kopplas ihop med din dator. Du kan rita på skärmen med hjälp av dina fingrar och samtidigt visa en webbsida, bild eller dokument från din dator. Det gör det till ett flexibelt redskap under möten och konferenser.

Projektor och projektorduk 

En projektor och projektorduk är oumbärliga tillbehör när du vill kunna visa videor, bilder eller hålla ett Skypesamtal på en större skärm än en vanlig dator. Perfekt även för att visa upp statistik och diagram då den stora skärmen kommer göra det möjligt för alla deltagare att se.

Wi-Fi  

När du bokar ett mötesrum nära Arlanda, eller var som helst egentligen, är det såklart viktigt att du har tillgång till fungerande Wi-Fi. Utan detta kommer du inte kunna koppla upp dig till nätet eller ladda ner viktiga filer och dokument. Behöver någon deltagare dessutom vara med via Skype är ett snabbt Wi-Fi nödvändigt. 

Högkvalitativ ljudutrustning

Se till att boka ett mötesrum vid Arlanda som är utrustat med bra högtalarsystem. Detta för att filmer och videoklipp ska visas upp på bästa möjliga sätt och att alla i rummet ska kunna höra vad som sägs. 

Flexibla och bekväma sittytor

För långa konferenser är det viktigt att alla ska kunna sitta bekvämt och på ett sätt där alla kan se talaren eller skärmen/duken. Kontrollera därför att det mötesrum du bokat vid Arlanda har bra planerade sittytor där alla deltagare kommer få plats.

Luftkonditionering

Oavsett om det är vinter eller sommar ute spelar luftkvaliteten inne i ditt mötesrum i Arlanda otroligt stor roll för deltagarnas koncentration. Dålig luft leder till trötthet, vilket gör att ni som befinner er i rummet kan bli ofokuserade och ha svårt att ta in det som sägs. Bra luftkonditionering är därför ett måste!

Lösningar för videokonferenser 

Som tidigare nämnt kan vissa personer vara tvungna att delta i konferensen via Skype och då är det viktigt att rätt utrustning finns tillgänglig för detta. Kontrollera det i förväg innan du bokar ett hotell med mötesrum i Arlanda.

Allmänna ytor utanför konferenslokalen

Lika viktigt som själva lokalen för konferensen är de utrymmen som finns i närheten. För att hålla koncentrationen på topp gäller det att med jämna mellanrum ha pauser för att sträcka på benen eller njuta av en god lunch. Boka ett mötesrum nära Arlanda som har tillgång till en bra restaurang eller som erbjuder professionell catering. Håll utkik efter bra erbjudanden för att boka ett lönsamt konferenspaket!

Ljudisolering

Sist men inte minst - glöm inte att välja ett mötesrum med bra ljudisolering. Du kommer varken vilja höra ljud från intilliggande rum eller låta det ni säger ljuda ut i korridorerna utanför. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.