Boka rum på hotell med långtidsparkering nära Arlanda

2018-01-30 08:15

Januari upplevs av vissa som en härlig nystart. För andra är detta den allra tuffaste månaden på året, med både mörka dagar och kvällar. I dessa fall kan det vara väl värt att investera i en resa till soligare breddgrader. Om du börjar din resa med att checka in familjen på ett hotell med långtidsparkering i Arlanda så kan du vara säker på att få bästa möjliga förutsättningar för en lyckad avfärd.

Upplever du att tankarna börjar söka sig bort, till dagdrömmar om varma temperaturer, ljusblåa himlar, svalkande himlar, god mat och skrattande barn. Eller längtar du kanske till snöbeklädda nedfarter, härliga after ski-upplevelser och värmande glühwein framför en brasa i Alperna? 
Du är inte ensam. Januari, och även februari är de månader på året då vi svenskar bokar allra flest resor. Vissa väljer sista minuten-resor till soliga och varma destinationer, medan andra blickar framåt, mot sportlovet, påskresor eller weekend i Europa senare i höst - när löven är som vackrast.

I slutändan spelar det ingen större roll var du åker, så länge det faktiskt innebär en chans att ladda upp batterierna. Om du söker tips på varma destinationer hittar du en hel del tips här nedanför:

Maldiverna

Maldiverna är ett perfekt och romantiskt resmål för till exempel kärleksparet som vill ha tid och utrymme att njuta av en tropisk och turkost skimrande värld med vita sandstränder och högklassiga hotell eller andra typer av boendeanläggningar. Nu under januari kan ni vara säkra på temperaturer över 30 grader på land under dagtid och 23 grader nattetid. Om ni väljer att resa till de norra öarna så slipper ni minimerar ni också risken för regnskurar som kan komma att dyka upp på den södra sidan. 

Mexiko

Mexiko är orkandrabbat under höstmånaderna och under vår- och sommar råder ihärdiga regnperioder. Vintern utmärks däremot av varma, badvänliga temperaturer och eftersom detta är ett stort land så finns det möjlighet att resa runt och uppleva många olika stränder och badorter. En perfekt destination för dig som förutom sol och värme också är intresserad av historia och ett stort utbud av härliga smakupplevelser.

Teneriffa

De södra delarna av Teneriffa är. på samma sätt som Gran Canaria, ett utmärkt alternativ för dig som vill ta med dig hela familjen på semester, och som har behov av barnanpassade lösningar. Populära orter är exempelvis Playa de las America, Santa Cruz, La Laguna eller Puerto de la Cruz. Här finns det många olika utflyktsmål att välja på, och ett bra alternativ är till exempel att hyra en bild och köra runt ön på egen hand. Här finns alltifrån vulkaner, lavastränder, charmiga byar och marknader att jämföra.

Oavsett om du känner behov av att komma iväg bara över en weekend eller om du sparat semester för att  kunna åka iväg en längre period nu under den mörka tiden på året så finns det många destinationer att välja bland. Om du tar in på ett hotell i Arlanda inför din avfärd behöver du heller inte riskera viktig sovtid eller stressa till tidiga avgångar. Park Airport hotell är ett serviceinriktat och personligt hotell med parkering nära Arlanda, vi erbjuder också smidig shuffelbuss till flygplatsen och frukostservering med start klockan 4 på morgonen.

Boka rum för oss idag och säkra bästa möjliga start på din vinterresa! 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.