Boka konferens på hotell nära Arlanda

2017-07-10 07:18

Nu strax innan semestern känns höstens konferens och kick-off ganska avlägsen. Men, för bästa resultat är det bra att börja planera och boka ditt event redan nu.

Vad behöver ditt företag bli bättre på nu i höst? Kommunikation, samarbete eller satsar ni kanske mer på att komma tillrätta med en ny programvara? Hur har du tänkt inspirera personalen inför en fartfylld höst? 

Oavsett om det gäller avskilda möten, kick-off, kurser eller om ni har bestämt er för att arrangera ett seminarium för kunder och partners så är det viktigt att eventet sker på rätt plats. I luftiga, renoverade lokaler med tillräckligt utrymme, och med de rätta förutsättningarna för just era behov.

För att boka konferens – eller mötesrum i Arlanda så gäller det alltså att först ha en plan för vad du vill genomföra. Tänk bland annat på följande:

Gäster och aktiviteter

Hur många kommer att medverka under eventet? Det är avgörande för hur stor lokal ni behöver. Vilka andra typer av lokaler som kan komma till användning beror på eventets olika aktiviteter. Om ni till exempel planerar servering av frukost eller plockmat  bör ni, förutom själva konferenslokalen, också ha tillgång till intilliggande lokaler med sådana mingelmöjligheter. 

Läge

Tillgänglighet är en viktig faktor när det gäller event, och hänger i sin tur mycket på lokalernas läge. Ska både lokala och långväga gäster delta i höstens konferens eller kickoff? Då bör du välj konferensanläggningar i Arlanda som rent geografiskt passar bägge dessa grupper. Lokaler nära flygplatsen gör att gästerna enkelt kan transportera sig till mötet direkt efter landning. 

Övernattning


Hur länge kommer konferensen hålla på? Om eventet pågår i två, tre dagar så kommer det krävas möjlighet till övernattning. För bästa möjliga komfort kan det vara väl värt att boka in konferens på samma hotell där gästerna övernattar. Då finns det också möjlighet till rekreation, restaurang och smakrik frukostbuffé.  

Snart är det dags för välförtjänt semester, men innan du tar ledigt bör du passa på att boka in den där konferensen eller kickoffen som ska rivstarta höstterminen. Kontakta oss på Park Airport Hotel redan idag för skräddarsydda event på vårt hotell nära Arlanda. Vi erbjuder alltid en projektledare som finns med dig från offert till genomförande. Mer information hittar du alltid på vår webbplats.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.