Boka hotell i Arlanda och utforska Sveriges äldsta stad

Boka hotell i Arlanda och utforska Sveriges äldsta stad

2018-05-04 09:31

Sveriges äldsta stad som ännu existerar är vackra Sigtuna. En liten stad på Sveriges östkust cirka fem mil från Stockholm. När staden grundades är inte helt känt, men det man vet är att den började växa fram under 900-talet senare decennier, flera sekler innan några andra städer började dyka upp på denna sida av Sverige. Boka ett hotell i Arlanda när du vill njuta av denna vackra plats som en gång var Sveriges huvudstad. 

Den mer än 200 år gamla staden bjuder på en mängd sevärdheter och mysiga grönområden. Det är till och med bestämt att det inte ska ta mer än 10 minuter att röra sig från ett grönområde till ett annat och det finns hela tio olika naturreservat att promenera i. Är du intresserad av historia och vill veta mer om stadens ursprung är det en god idé att boka en guidad tur. På så sätt får du en chans att se staden och uppleva dess charm samtidigt som du får lyssna på intressant och spännande information. 

Färgglada hus ligger uppradade längs de mysiga gatorna och Mälarens vatten glittrar nere vid hamnen. Samtidigt finns det gott om shoppingmöjligheter och restauranger för dig som är sugen på något gott att äta eller dricka. Sigtuna är verkligen en trevlig stad som bara måste upplevas. 

Hotell i Arlanda ger ett bra utgångsläge för aktiviteter

När du ska välja boende inför ditt besök i Sigtuna är ett hotell nära Arlanda ett bra alternativ. Det tar bara 15 minuter med bil från Park Airport Hotel in till centrala Sigtuna och cirka 30 minuter in till centrala Stockholm. Det gör det till ett av de bästa hotellen med ett utmärkt läge för en dag fylld av aktiviteter. Runt omkring i Sigtuna ligger en mängd vackra trädgårdar och slott, men också tre olika golfbanor för den som är intresserad. Endast 17 minuter från Arlanda flygplats. För er som reser som stor grupp finns det även möjlighet till konferens på detta hotell nära Arlanda, och efter att dagens möten är slut kan ni lära er mer om Sigtuna stad med en hjälp av en kunnig guide.

Fördelar med att boka hotell nära Arlanda 


Park Airport Hotel är ett prisvärt alternativ för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha nära till allt som Sigtuna har att erbjuda. Där kan du alltid räkna med en god känsla för service och bra tillgänglighet i något av de personliga och nyrenoverade rummen. Läget gör anläggningen till en perfekt plats för både affärsresenärer och privatpersoner. Oavsett om möten eller rekreation är fokus under din vistelse så kommer du att trivas. Ett hotell i Arlanda är också ett bekvämt alternativ för dem med en tidig eller sen avgång från Arlanda flygplats. På så sätt är du redan på plats och slipper stressen med att ta dig till flygplatsen och riskera att hamna i bilköer. Dessutom har vi ett sommarerbjudande där du får parkera på vår långtidsparkering gratis upp till en vecka i samband med boende och slipper därmed ställa dig på Arlanda flygplats parkering. Hjärtligt välkommen till Park Airport hotel i Arlanda!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.