Bo på ett hotell nära Arlanda flygplats

Bo på ett hotell nära Arlanda flygplats

2018-11-29 08:45

När du ska ut och resa behöver du ofta lägga mycket tid på packning, planering och transport till och från flygplatsen. Det kan innebära en hel del stress och göra att du till och med känner dig trött under de första dagarna på semestern. Undvik detta genom att boka ett hotell nära Arlanda. Då får du chansen att koppla av ett bra tag innan det är dags för avfärd och behöver dessutom inte köra några långa sträckor på själva avresedagen. På så sätt startar du semestern på bästa möjliga sätt och kan bara rulla ut väskan från hotellet och sätta dig på transferbussen mot terminalen. Nedan följer ytterligare några fördelar med att boka hotell vid Arlanda.

1. Tillgång till långtidsparkering vid Arlanda

Väljer du att köra bil till Arlanda behöver du någonstans att parkera den tryggt och säkert under en längre period. I närheten av Arlanda finns det flera olika typer av parkeringsplatser, men genom att ställa bilen vid ett hotell kan du känna dig trygg med att den hålls skyddad mot eventuella inkräktare. På Park Airport Hotels långtidsparkering vid Arlanda är platsen TV-övervakad vilket gör det lättare att få tillbaka dina ägodelar om det trots allt skulle ske ett inbrott.

2. Möjlighet till konferens på ett hotell nära Arlanda

Reser du med jobbet kan det vara viktigt att ni har utrymme för att hålla möte eller konferens innan avresa. Kanske samlas medarbetare från flera olika håll i landet så att det behövs en kort introduktionsdag innan själva affärsresan sätter igång på riktigt? Då är det bra att boka ett hotell med fräscha och välutrustade konferenslokaler.

3.  Transfer är alltid inkluderat för gästerna

Genom att bo på ett hotell i Arlanda har du otroligt nära till flygplatsens olika terminaler och behöver bara sätta dig på en kort transfer innan du är där. Denna transfer är gratis för alla gäster och avgår utanför hotellets ingång flera gånger i timmen. Samma sak gäller för återresan.

4.  Njut av god buffé på hotell nära Arlanda

En av de stora fördelarna med att bo på ett hotell innan du reser är att du kommer kunna njuta av en riktigt god frukost på morgonen. På så sätt slipper du leta restaurang på flygplatsen, utan kan sätta dig mätt och belåten på flyget. Buffén öppnar dessutom extra tidigt för dig som har ett tidigt morgonflyg att passa.

5. Tillgång till långtidsparkering i Arlanda till bra priser

Genom att bo på ett hotell nära Arlanda ingår det fri långtidsparkering i boendekostnaden. På så sätt kan du spara in en hel del pengar jämfört mot om du hade betalat för att stå på flygplatsens egen långtidsparkering. Även du som inte är gäst på hotellet kan du boka långtidsparkering nära Arlanda till ett bättre pris.

Hitta hotell nära Arlanda

Hitta ditt bästa hotell nära Arlanda via nätet och se vilka som har rum lediga under de datum du planerar att resa. Park Airport Hotel är ett bra alternativ nära flygplatsen som erbjuder både konferenslokaler, restaurang och fräscha rum. På deras webbplats under ”Våra rum” kan du titta närmare på vilka olika rumskategorier som finns tillgängliga och till vilket pris. Trevlig resa!
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.