Allt du behöver veta för att hitta en riktigt bra frukostbuffé vid Arlanda

Allt du behöver veta för att hitta en riktigt bra frukostbuffé vid Arlanda

2019-04-29 13:27

Oavsett om du ska ut och resa eller befinner dig i närheten av flygplatsen av någon annan anledning finns det många skäl att besöka en härlig frukostbuffé vid Arlanda. Det är en perfekt start på dagen och du kommer sedan kunna gå vidare med dina planer mätt och belåten. Ska du sätta dig på ett plan slipper du lägga tid på att hitta något att äta på flygplatsen, vilket annars kan bli onödigt dyrt, och har du inte ett plan att hinna till finns det otroligt fina omgivningar för promenader eller golf i närheten. Arlanda ligger i utkanten av Stockholm och erbjuder därför en paus från stressen och pulsen i city. Ta därför med familjen eller vännerna och njut av god mat & dryck som en skön start på dagen.

Frukostbuffé på hotell vid Arlanda

Så, var hittar du egentligen dessa härliga frukostbufféer? En plats där du med all sannolikhet kommer kunna njuta av en lyxig och välfylld frukostbuffé är på ett hotell vid Arlanda närmare bestämt på Park Airport Hotell. I och med att gästerna ska kunna erbjudas bekvämligheten att kliva upp på morgonen och slå sig ner för en mysig frukost finns det chans att även för andra att kunna komma och äta. 

Mat och tillbehör som du kan förvänta dig på en frukostbuffé nära Arlanda

På vår välfyllda frukostbuffé på ett hotell nära Arlanda kan du förvänta dig alltifrån nybakat bröd, yoghurt och müsli till pannkakor, gröt och färska frukter och grönsaker. Sjävklart finns även te, kaffe och flera juicesorter till ditt förfogande. 

Andra bekvämligheter på hotell med frukostbuffé vid Arlanda

Andra tillgängliga tjänster, förutom frukostbuffé, på hotell nära Arlanda är gym, middagsrestaurang och parkeringsmöjligheter. Det sistnämnda alternativet är perfekt för dig som vill kunna parkera bilen tryggt och säkert när du ska flyga från Arlanda, men utan att behöva betala samma höga belopp som på flygplatsens egen parkering.

Hitta en frukostbuffé på ett hotell nära Arlanda

För att hitta en trevlig frukostbuffé i närheten av Arlanda är det enklast att besöka oss på Park Airport Hotell. Här kan du vara säker på att du får ett bekvämt boende och bra service. Hos oss kan du också hålla affärsmöten eller konferenser, smidigt och enkelt nära Arlanda flygplats. 

Är du i närheten och sugen på en god frukostbuffé? Nästa gång du ska ut och resa eller vill göra något extra mysigt med familjen en lördagmorgon är en frukostbuffé på ett hotell nära Arlanda ett givet alternativ! Varmt välkommen.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.