5 misstag du bör undvika när du väljer Arlanda hotell

5 misstag du bör undvika när du väljer Arlanda hotell

2018-08-31 08:50

Att boka ett hotell innan du ska ta flyget till någon härlig semesterresa eller för ett viktigt möte utomlands är ett riktigt bra val. 

Det gör att du kan slappna av och känna dig lugn av tanken att redan finnas på plats vid flygplatsen. Du behöver alltså inte stressa iväg samma dag utan kan njuta av en god natts sömn och hotellets alla bekvämligheter. Dock finns det vissa saker du bör undvika när du ska boka hotell nära Arlanda flygplats, nedan följer 5 av dessa. 

1. Att inte jämföra priser och recensioner på hotell i Arlanda

Ska du flyga från Arlanda och boka hotell är det viktigt att först se vad som finns tillgängligt. Dels för att se vilket boende som passar dina önskemål och krav allra bäst, men också för att se var du får mest för pengarna och vad tidigare gäster har för erfarenhet. Genom att jämföra priser och recensioner på nätet kommer du få en bättre översikt av vad som finns tillgängligt.

2. Att inte kolla upp vilka bekvämligheter Arlanda hotell erbjuder

När du valt ut några favorithotell så är det dags att titta på vilka bekvämligheter och tjänster som finns tillgängliga. Kanske gillar du att träna innan du sätter dig på ett flyg? Då är det bra om hotellet har ett bra gym. Ska du resa på konferens med kollegorna? Då är det viktigt med ett konferensrum och personal som kan hjälpa er med utrustning till mötet. Ett hotell nära Arlanda flygplats med långtidsparkering är ett smart val för dig som behöver ta med dig bilen. Park Airport Hotel erbjuder alla dessa bekvämligheter samt långtidsparkering och är därför ett bra val för både privatpersoner och för de som reser i jobbet. 

3. Ange felaktiga ankomst- och avresedatum

Detta kanske känns som en självklar punkt - att fylla i rätt ankomst- och avresedatum gör väl alla? Dock kan det vara lätt hänt att ta fel på datum och kanske välja fel månad när du fyller i dessa på bokningssidan. Särskilt om du reser mycket i jobbet och gör bokningarna på rutin. Var dock noga med detta så att du inte står utan rum när du kommer fram till Arlanda och ditt hotell. 

4. Inte ta reda på eventuella skatter och avgifter på hotell i Arlanda

Precis som att kolla upp vilka bekvämligheter som finns tillgängliga och att fylla i rätt datum så är det viktigt att läsa igenom de särskilda villkoren för hotellet. Ska du betala några skatter eller andra avgifter? Detta kan vara avgörande i valet av hotell som finns vid Arlanda flygplats, särskilt om du har en tight budget. 

5. Att inte hitta ett hotell nära Arlanda flygplats

Sist men inte minst, något du såklart bör undvika är att inte hitta något hotell överhuvudtaget. Idag finns det dock många bra alternativ tillgängliga och det bör därför vara ett misstag som är relativt lätt att undvika. Lycka till i sökandet!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.