5 fördelar med att boka ett hotell nära Arlanda flygplats med parkering

5 fördelar med att boka ett hotell nära Arlanda flygplats med parkering

2018-10-09 13:45

​När det kommer till val av hotell är läget ofta det gästen först tittar på oavsett om det handlar om en semesterresa eller affärsresa. Det är viktigt att ha nära till de platser man planerar att besöka så att inte halva resan går åt till att transportera sig. 

Det är det som gör hotell nära Arlanda flygplats med parkering så populärt. Du slipper då ägna en massa tid åt att ta dig till flygplatsen på själva avresedagen och behöver heller inte sätta dig i en bil och köra flera timmar efter en lång flygresa. Istället kan du vakna utvilad, äta en god frukost och sedan fortsätta dagen utan stress. Nedan följer 5 fördelar med att boka ett rum nära Arlanda flygplats med parkering.

1. Närhet till viktiga platser såsom Arlanda flygplats

Om du har ett tidigt morgonflyg eller en lång bilresa till flygplatsen är det skönt att bo på ett hotell inom nära avstånd. På så sätt kan du starta semestern på bästa sätt, utan att känna dig trött eller stressad. Det är dessutom en utmärkt idé när du reser med barn. Då kan ni checka in på hotellet kvällen innan avresa och sedan vakna utvilade till en mysig frukostbuffé morgonen efter. Sedan är det bara att ta hotellets egen shuttle service till den terminal ni ska flyga ifrån. Hela vistelsen kommer bli en spännande del av semestern för de små.

2. Moderna bekvämligheter inklusive Arlanda flygplats-parkering

På Park Airport Hotell Arlanda finns en mängd faciliteter för alla typer av resesällskap. För familjen är det bekvämt med restaurang i lokalen samt mysiga strövområden intill, medan affärsresenärerna kommer kunna glädja sig åt moderna konferenslokaler och ett välutrustat gym. Detta är ett hotell nära Arlanda flygplats med långtidsparkering, vilket gör att gäster parkerar bilen utan kostnad och övriga betalar en mindre summa än på flygplatsens egna parkeringar.

3. Ingen stress

Vägarna till stora flygplatser brukar ofta lätt drabbas av långa köer vilket kan vara otroligt stressande när du ska hinna med ett flyg. Slipp detta genom att boka ett hotell nära flygplatsen och befinn dig därmed på plats dagen du ska resa. 

4. Minskade kostnader när du kan parkera nära Arlanda flygplats

Kanske är det svårt att tro, men att boka ett rum på ett flygplatshotell med parkering kan ge en billigare slutsumma än enbart en parkeringsplats på flygplatsens egna långtidsparkering. Det ger alltså otroligt mycket för pengarna, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för resenärer med tight budget som letar efter prisvärda alternativ.

5. Härlig bekvämlighet

Oavsett om du reser med familjen, kompisarna, partnern eller kollegorna kommer ett hotell vid Arlanda flygplats med parkering göra upplevelsen bättre och bekvämare. Du slipper stressa och kommer samtidigt kunna njuta av moderna faciliteter till ett bra pris. Välkommen till Park Airport Hotel.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.