5 faciliteter som finns tillgängliga på hotell nära Arlanda

5 faciliteter som finns tillgängliga på hotell nära Arlanda

2018-11-06 12:05

Om du har tagit det smarta beslutet att boka en natt på ett hotell nära Arlanda finns det en mängd smarta och bekväma faciliteter att njuta av.Att boka ett hotell i närheten av flygplatsen gör att du slipper stress och istället får chansen att börja resan på bästa sätt med en god natts sömn, smaskig frukost och bekväm transport till terminalen. Det är också ett utmärkt alternativ för dig som bor långt bort och vill slippa sätta dig i bilen och köra flera mil efter en lång flygresa. Gör då ett säkert och smart val och boka en natt på ett hotell vid Arlanda och kör sedan hem utvilad dagen därpå. För att du verkligen ska bli medveten om de många fördelarna med ett hotell nära flygplatsen kommer här 5 faciliteter som kommer göra din vistelse både bekvämare och smidigare.

1. Konferensrum på hotell i Arlanda

Reser du med jobbet kan du och kollegorna checka in på hotellet och sedan sätta igång mötena direkt på plats. På Park Airport Hotel finns nämligen moderna och fullt utrustade konferensrum tillgängliga, vilket blir både effektivt och trevligt. 

2. Rekreationsmöjligheter på hotell nära Arlanda

Oavsett om du är privat- eller affärsresenär kommer du kunna njuta av träning och rekreation i hotellets fräscha lokaler. Många tycker det är skönt att göra av med lite energi på gymmet innan de sätter sig på flyget, medan andra hellre tar en skön golfrunda med kompisarna på den närliggande golfbanan. 

3. Möjlighet att äta tidig frukost

Vissa flygningar avgår riktigt tidigt på morgonen och då är det viktigt att bo på ett hotell där frukosten öppnar tidigt. Redan klockan 04.00 dukar Park Airport Hotel upp till frukost, vilket gör att alla hinner få mat i magen innan resan börjar. Efter frukosten är det bara att hoppa på den smidiga transferbussen och ta dig till din terminalen. 

4. Utmärkta bufféer på hotell nära Arlanda

Frukosten som serveras på detta hotell i Arlanda kommer i form av en generös frukostbuffé full av smaskiga rätter tillverkade av kvalitativa råvaror. De flesta är dessutom ekologiska och närproducerade, vilket gör att du kan njuta av godsakerna med gott samvete. Plocka av allt du är sugen på och påbörja sedan resan mätt och glad.

5. Smidig parkering på hotell i Arlanda

En av de stora fördelarna med att bo på hotell vid Arlanda är att du kan parkera bilen tryggt och säkert på deras egen långtidsparkering. Förutom att parkeringen är inhägnad och övervakad för att erbjuda dig högsta säkerhet blir det också ett billigare alternativ än att låta bilen stå på flygplatsens egna parkering. För hotellets gäster är parkeringen gratis och för andra kostar det endast 350 kr per vecka.

Hitta hotell i Arlanda

Park Airport Hotel är ett hotell nära Arlanda som erbjuder bra pris och fina erbjudanden, samt en mängd bekväma och smarta faciliteter. Starta eller avsluta resan på bästa sätt, oavsett om du reser med familjen, vännerna eller jobbet, genom att boka en natt på hotell nära flygplatsen.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.