5 anledningar varför ett hotell med långtidsparkering på Arlanda är bättre än flygplatsparkeringar

5 anledningar varför ett hotell med långtidsparkering på Arlanda är bättre än flygplatsparkeringar

2018-05-31 12:57

Om du ska resa utomlands och tänker att flygplatsparkeringen är den smidigaste platsen att ställa bilen på är det dags att tänka om. Unna dig istället en skön övernattning på hotell nära Arlanda innan avresa och låt bilen stå kvar på hotellets långtidsparkering nära Arlanda men samtidigt tryggt och säkert. Att parkera utanför flygplatsens område innebär en mängd olika fördelar, nedan följer 5 st av dem.

1. Det är billigare
Detta är en av de största anledningarna till varför resenärer väljer att parkera bilen på hotell med långtidsparkering på Arlanda i stället för på flygplatsparkeringen. Som gäst på Park Airport Hotel står du parkerad med TV-övervakning för endast 350 kr per vecka. Det är cirka 40 % billigare än att köpa parkering på plats på Arlandas flygplats parkering där det billigaste parkeringsalternativet kostar 580 kr per vecka. 

2. Personlig service
Förutom att erbjuda långtidsparkering nära Arlanda till ett bra pris finns hotellets personal alltid till hands. Om du behöver hjälp eller har frågor finns de där för att hjälpa dig.

3. Det är säkert
Eftersom du står inom hotellets område med TV-övervakning är det dessutom tryggt och säkert att låta bilen stå där medan du är på resa. På Park Airport Hotel är parkeringen inhägnad och säker.

4. Gratis transfer
Efter en god natts sömn och en stadig frukost är det bara att rulla med dig väskorna och hoppa på transferbussen. Den är helt gratis och tar dig till Arlandas alla terminaler en gång i halvtimmen vid varje hel- och halvtimme. Bussen avgår från hotellets entré.

5. Avkopplingen
Passa på att övernatta på hotellet innan du ska ut och resa. Då slipper du stressa och åka långt på morgonen för att sedan försöka hitta en parkering i tid. På Park Airport Hotel har du tillgång till en härlig mat och frukostbuffé samt en mängd andra faciliteter som gör att resan börjar på allra bästa sätt.

Parkera bilen säkert på hotellets långtidsparkering nära Arlanda

När du bor på Park Airport Hotel kan du parkera bilen för endast 350 kr per vecka. Det är betydligt billigare än priserna för Arlandas egen parkering. Dessutom är det säkert och tryggt då platsen både är inhägnad och TV-övervakad. Annars kan just flygplatsparkeringar vara ett populärt tillhåll för biltjuvar. De vet att ägarna kommer vara borta en längre tid och med den stora ytan är det enkelt att göra sig osynlig. På hotellet finns det alltid personal på plats vilket i sig kan verka avskräckande, och att denna långtidsparkering vid Arlanda dessutom är skyddad av en inhägnad gör det svårare för dem att ta sig in. Du kan alltså känna dig helt trygg och säker när du parkerar bilen på hotellet. Du tar dig vidare till din terminal med hotellets egna kostnadsfria shuttlebuss.  

Långtidsparkering Arlanda pris 

Förutom att vara ett perfekt utgångsläge för resenärer med långtidsparkering vid Arlanda och som vill ta sig tryggt och smidigt till Arlanda är Park Airport Hotell en plats för avkoppling och rekreation. Det är en stor anledning till varför man väljer att bo på hotell och det har familjen som äger anläggningen sett till att kunna erbjuda.

Här kan du starta dagen med ett härligt motionspass på det välutrustade gymmet för att göra av med energi innan flygningen, eller varför inte besöka den närliggande golfbanan? Det är ett perfekt alternativ för konferensgänget som vill kickstarta resan redan här. Börja dagen med en gedigen frukost och ge dig sedan ut på banan eller i något av de natursköna motionsspåren. Det blir garanterat en skön start på dagen innan det är dags att ge sig iväg till flygplatsen. Det finns många anledningar till varför du ska boka hotell med långtidsparkering i Arlanda.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.