Allmänt

Allmänt

Hotell med långtidsparkering och andra faciliteter på Arlanda

2018-06-29 15:29 Idag finns det en mängd olika parkeringsalternativ runt omkring flygplatserna. När du ska resa bort under en längre tid är det bästa alternativet att ställa bilen på en
långtidsparkering på Arlanda. Vad räknas då som en långtidsparkering? Det betyder att du parkerar över natten och prissättningen är vanligtvis baserad per dag snarare än per timme. Det finns ofta tre typer av långtidsparkering på flygplatser - flygplatsens egna, privata parkeringar och hotellparkeringar. Ofta ligger de en bit från själva flygplatsen och du kommer därför behöva ta en transfer till den terminal du ska resa från. Priserna är betydligt lägre än de platser som gäller för daglig parkering. 

5 anledningar varför ett hotell med långtidsparkering på Arlanda är bättre än flygplatsparkeringar

2018-05-31 12:57 Om du ska resa utomlands och tänker att flygplatsparkeringen är den smidigaste platsen att ställa bilen på är det dags att tänka om. Unna dig istället en skön övernattning på
hotell nära Arlanda innan avresa och låt bilen stå kvar på hotellets långtidsparkering nära Arlanda men samtidigt tryggt och säkert. Att parkera utanför flygplatsens område innebär en mängd olika fördelar, nedan följer 5 st av dem.

Konferens- och mötesrum i Arlanda med många möjligheter

2017-10-27 07:07 Konferenslokaler kan användas på många olika sätt, till exempel som
mötesrum nära Arlanda, eller i samband med större konferenser. I många fall är de också ett bra alternativ för företag som arrangerar föreläsningar eller seminarium.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.