Hotell Arlanda | Best Western Plus Park Airport Hotel

5 fördelar med att boka ett hotell nära Arlanda flygplats med parkering

2018-10-09 13:45
Allmänt ​När det kommer till val av hotell är läget ofta det gästen först tittar på oavsett om det handlar om en semesterresa eller affärsresa. Det är viktigt att ha nära till de platser man planerar att besöka så att inte halva resan går åt till att transportera sig. 

5 misstag du bör undvika när du väljer Arlanda hotell

2018-08-31 08:50
Allmänt Att boka ett hotell innan du ska ta flyget till någon härlig semesterresa eller för ett viktigt möte utomlands är ett riktigt bra val. 

Hotell med långtidsparkering och andra faciliteter på Arlanda

2018-06-29 15:29
Allmänt Idag finns det en mängd olika parkeringsalternativ runt omkring flygplatserna. När du ska resa bort under en längre tid är det bästa alternativet att ställa bilen på en långtidsparkering på Arlanda. Vad räknas då som en långtidsparkering? Det betyder att du parkerar över natten och prissättningen är vanligtvis baserad per dag snarare än per timme. Det finns ofta tre typer av långtidsparkering på flygplatser - flygplatsens egna, privata parkeringar och hotellparkeringar. Ofta ligger de en bit från själva flygplatsen och du kommer därför behöva ta en transfer till den terminal du ska resa från. Priserna är betydligt lägre än de platser som gäller för daglig parkering. 

5 anledningar varför ett hotell med långtidsparkering på Arlanda är bättre än flygplatsparkeringar

2018-05-31 12:57
Allmänt Om du ska resa utomlands och tänker att flygplatsparkeringen är den smidigaste platsen att ställa bilen på är det dags att tänka om. Unna dig istället en skön övernattning på hotell nära Arlanda innan avresa och låt bilen stå kvar på hotellets långtidsparkering nära Arlanda men samtidigt tryggt och säkert. Att parkera utanför flygplatsens område innebär en mängd olika fördelar, nedan följer 5 st av dem.

Boka hotell i Arlanda och utforska Sveriges äldsta stad

2018-05-04 09:31
Allmänt Sveriges äldsta stad som ännu existerar är vackra Sigtuna. En liten stad på Sveriges östkust cirka fem mil från Stockholm. När staden grundades är inte helt känt, men det man vet är att den började växa fram under 900-talet senare decennier, flera sekler innan några andra städer började dyka upp på denna sida av Sverige. Boka ett hotell i Arlanda när du vill njuta av denna vackra plats som en gång var Sveriges huvudstad. 
Mest lästa
Kategorier
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.