Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

5 misstag du bör undvika när du väljer Arlanda hotell

2018-08-31 08:50
Allmänt Att boka ett hotell innan du ska ta flyget till någon härlig semesterresa eller för ett viktigt möte utomlands är ett riktigt bra val. 

Hotell med långtidsparkering och andra faciliteter på Arlanda

2018-06-29 15:29
Allmänt Idag finns det en mängd olika parkeringsalternativ runt omkring flygplatserna. När du ska resa bort under en längre tid är det bästa alternativet att ställa bilen på en långtidsparkering på Arlanda. Vad räknas då som en långtidsparkering? Det betyder att du parkerar över natten och prissättningen är vanligtvis baserad per dag snarare än per timme. Det finns ofta tre typer av långtidsparkering på flygplatser - flygplatsens egna, privata parkeringar och hotellparkeringar. Ofta ligger de en bit från själva flygplatsen och du kommer därför behöva ta en transfer till den terminal du ska resa från. Priserna är betydligt lägre än de platser som gäller för daglig parkering. 

5 anledningar varför ett hotell med långtidsparkering på Arlanda är bättre än flygplatsparkeringar

2018-05-31 12:57
Allmänt Om du ska resa utomlands och tänker att flygplatsparkeringen är den smidigaste platsen att ställa bilen på är det dags att tänka om. Unna dig istället en skön övernattning på hotell nära Arlanda innan avresa och låt bilen stå kvar på hotellets långtidsparkering nära Arlanda men samtidigt tryggt och säkert. Att parkera utanför flygplatsens område innebär en mängd olika fördelar, nedan följer 5 st av dem.

Boka hotell i Arlanda och utforska Sveriges äldsta stad

2018-05-04 09:31
Allmänt Sveriges äldsta stad som ännu existerar är vackra Sigtuna. En liten stad på Sveriges östkust cirka fem mil från Stockholm. När staden grundades är inte helt känt, men det man vet är att den började växa fram under 900-talet senare decennier, flera sekler innan några andra städer började dyka upp på denna sida av Sverige. Boka ett hotell i Arlanda när du vill njuta av denna vackra plats som en gång var Sveriges huvudstad. 

Långtidsparkering vid hotell nära Arlanda - ett prisvärt alternativ

2018-03-30 14:51
Allmänt Oavsett om du kör bil sällan eller ofta så är du säkert väl medveten om att det ofta kan vara svårt att hitta bra parkeringsplatser, framförallt i eller närheten av större städer.

Många fördelar med konferens- och mötesrum nära Arlanda

2018-02-28 07:00
Allmänt Så här i mitten av februari har de flesta verksamheter kommit igång med vårens projekt, men glöm inte att också stämma av läget mellan varven. Uppföljningar och konferenser väcker engagemang och gör det lättare att uppnå ett väl samordnat och synkroniserat slutresultat.

Boka rum på hotell med långtidsparkering nära Arlanda

2018-01-30 08:15
Allmänt Januari upplevs av vissa som en härlig nystart. För andra är detta den allra tuffaste månaden på året, med både mörka dagar och kvällar. I dessa fall kan det vara väl värt att investera i en resa till soligare breddgrader. Om du börjar din resa med att checka in familjen på ett hotell med långtidsparkering i Arlanda så kan du vara säker på att få bästa möjliga förutsättningar för en lyckad avfärd.

Inför vintersemestern - bekvämt boende och frukostbuffé på hotell nära Arlanda

2017-12-28 07:30
Allmänt December är en månad av storhelger och familjefester. Men långt ifrån alla väljer att stanna kvar inom Sveriges kyliga gränser. Många lämnar istället landet till förmån för varmare och solrikare destinationer. En chans att ladda upp batterierna både fysiskt och mentalt. 

Konferens- och mötesrum i Arlanda med många möjligheter

2017-10-27 07:07
Allmänt Konferenslokaler kan användas på många olika sätt, till exempel som mötesrum nära Arlanda, eller i samband med större konferenser. I många fall är de också ett bra alternativ för företag som arrangerar föreläsningar eller seminarium.

Många fördelar med boende och långtidsparkering nära Arlanda

2017-10-05 08:26
Allmänt Du som ska ut och resa och planerar att ta ett tidigt flyg kan spara tid och pengar på att boka boende på ett flygplatsnära hotell med långtidsparkering nära Arlanda. Alltid smidigt och bekvämt och utan stress .
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.