798874757677848687
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Hotellet

Det första som möter gästen som kliver innanför hotellets entré är den välkomnande brasan och det inbjudande loungeområdet. Det här är hotellets hjärta och här vill man dröja sig kvar för att arbeta, äta, ta en drink eller bara koppla av och umgås med övriga gäster.

Hela hotellet har genomgått en totalrenovering. Målsättningen har genom hela projektet varit att alla - oavsett nationalitet - ska känna sig som hemma här. Resultatet är elegant, tidlöst om ombonat. Varenda detalj har noga handplockats - från de utvalda designmöblerna till den dova, jordnära färgskalan som andas 60-tal, som en blinkning till byggnadens arkitektur. 

Bilderna på väggarna, i hissfoajén, namnen på mötesrummen och inriktningen på menyn är en kärleksförklaring till Stockholm – ett tema som återkommer i många detaljer genom hela hotellet.

Hotellets koncept har vuxit fram under ett tätt samarbete mellan hotellchefen Birgitta Azizsson och inredningsarkitekt Malin Ångström.

Hela hotellet är miljöcertifierat av Svanen.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse