Mat & dryck

Mat & dryck på Park Airport hotell i Arlanda
Koppla upp eller koppla av i den inbjudande loungen.
Vem har sagt att det är tråkigt att bo på flygplatshotell? Den stora, ombonade loungen fungerar som en kombinerad bar, restaurang, lounge och arbetsplats. Inredningen är modern men ledig och överallt finns snygga, designade detaljer att vila ögonen på. Vid varje bord finns eluttag för dator och laddare. Här samlas gäster under dygnets alla timmar för att arbeta, äta, koppla av med en bok eller drink, samlas kring TV:n eller umgås. 

Måltiderna serveras med stolthet

Hotellets ägarfamilj sätter stor stolthet i att alla gäster ska få uppleva en fantastisk måltid och på menyn finns delikatesser från det svenska och franska köket. Maten avnjuts tillsammans med en noga utvald dryck av den kunniga personalen, här serveras alltid hembakat bröd .Restaurangen serverar à la carte-meny dagligen kl. 18.00 till 23.00. 
 Se menyn härBest Breakfast - Vår frukost – en del av upplevelsen!
Att frukosten är en viktig del av hotellupplevelsen, vet alla som arbetar och bor på hotell. Därför serveras här ”Best Breakfast by Tina”, ett frukostkoncept som är speciellt framtaget för Best Western i samarbete med TV-kocken Tina Nordström. 

För dig som gäst innebär det att frukosten garanterat håller högsta klass. Bland annat är de råvaror som serveras i högsta möjliga grad närproducerade och ekologiska, det finns alltid hembakat bröd, färskbryggt kaffe och ett stort urval nyttiga godsaker. Frukosten ger en bra start på dagen och serveras från kl. 04.00 alla dagar och fram till 9.30 på vardagar, och 10.00 på helger. 
Lunch serveras för förbokade grupper och konferenser. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse